OVAJ MUŠKARAC JE "NAPRAVIO" 170-ORO DECE: Ovako se priprema za čin i otkriva kako mu začeće bebe UVEK uspe (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

27.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obećava da će raditi isto, iako to utiče na njegov ljubavni život.

OVAJ MUŠKARAC JE "NAPRAVIO" 170-ORO DECE:  Ovako se priprema za čin i otkriva kako mu začeće bebe UVEK uspe (FOTO)

Foto: Credit: Jam Press Vid/Joe Donor / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Donator genetskog materijala koji tvrdi da je "napravio" 170-oro dece, obećao je da će nastaviti da radi isto, iako to utiče na njegov ljubavni život.

Džo (52), koji je odlučio da ne otkrije svoje prezime, prozvan je "najplodnijim ocem u Britaniji" nakon što je proteklih 13 godina proveo pomažući parovima da imaju decu.

Ali, dok je Džo oduševljen što je pomogao velikom broju parova, on kaže da je inače usamljen. Rekao je da mu je većina žena sa kojima je izlazio prvo prišla da pita u vezi sa doniranjem sperme.

Džo je otkrio da će se ovim "hobijem" baviti do kraja i da će prestati samo ako sretne ženu koja ga "obori sa nogu". 

- Iako mnoge žele moje dete, to znači da sam uvek dostupan – a retka je žena koja će to prihvatiti u romantičnoj vezi. Trenutno nemam partnerku. Nadam se da ću jednog dana sresti tu posebnu ko će me prihvatiti onakvu kakva jesam - nekoga ko želi da ima decu i ko će prihvatiti "gomilu" dece koju već imam.

Međutim, žene nisu uvek toliko oduševljene njegovim hobijem. 

- Jedna dama je rekla "Zar ne možete da date krv kao i svi ostali". Mislim da bih odustao od pomoći novima ako bih upoznao pravu ženu – ali bih voleo da dam više braće i sestara svima kojima sam ranije pomogao. Neću odustati do kraja - ili ako me ta žena obori s nogu. Nemam cilj (broj dece koju treba imati), samo ću nastaviti dok mogu - rekao je on za "Dejli mejl".

Foto: Credit: Jam Press Vid/Joe Donor / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džo (52), koji je odlučio da ne otkrije svoje prezime, prozvan je "najplodnijim ocem u Britaniji"

Džo ne nudi donacije sperme za finansijsku dobit i kaže da je čak nekada na gubitku.

- Borba je da se sastavi kraj s krajem. Srećan sam ako dobijem nadoknadu i mogu da pokrijem, ali vredi svaki put kada vidim radost nakon što se rodi još jedan mini ja. Srećna lica moje dece i njihovih majki me motivišu.

Džo je rekao da je spreman da sledi bilo koji put koji primalac odabere. On je objasnio:

- Doniram AI (veštačka oplodnja), PI (delimična oplodnja) i NI (prirodna oplodnja). NI je staromodna metoda - se*s. PI je modifikovani oblik NI u kome je manje intimnosti, gde se dešava samo ono što je neophodno za trudnoću. Na primer, ne može biti predigre, nema ljubljenja, žena ne sme da se skine, a muškarac završi što je brže moguće. AI se vrši putem "isporuke". Obično se AI radi lično, međutim, tečnost se može poslati kurirskom službom preko noći u posebnom kompletu za otpremu, koji mi zovemo otprema. Izolovana je i hlađena kako bi se smanjio metabolizam i proširena kako bi zaštitila spermu tako da mogu da stignu 24 sata kasnije i da ipak zatrudne. Kvalitet proveravam mikroskopom tako što držim mali probni uzorak zapakovan na isti način dok ne vidim da je pošiljka stigla, a zatim pogledam pod mikroskopom da vidim da li je test uzorak još uvek živ i u dobrom stanju. Naučne studije pokazuju da je starinski metod najuspešniji, ali ako neko više voli špric, ja ću učiniti kako gospođa želi. Ponekad NI ili PI mogu biti nezgodni - na primer, ako neko ima članove porodice i kućne ljubimce u kući ili je u žurbi.

- Preporučio sam vam da se usredsredite na začeće za dan ovulacije, tako što ćete se dogovoriti da prijateljica, porodica ili bebisiterka čuva kućne ljubimce i decu, i da očistite svoj raspored kako ne bi bilo sukoba. Da bih se (pripremio), razmišljam o damskom šarmu - svaka ga ima – i uživam u posebnom trenutku - poručio je on.

Džo je i sam otac.

 - Vrhunski donor se ne postaje preko noći  – oduvek sam želeo decu i imao sam ih mnogo pre nego što sam se okrenuo doniranju. Moja deca su srećna što znaju da će uskoro imati još braće i sestara. Trudim se da ostanem u kontaktu i da budem svestan gde su, u nadi da će se jednog dana svi sresti. Statistički gledano, veoma su male šanse da se slučajno sretnu jer su svuda po svetu. Ali ohrabrujem svaku majku da svojoj deci kaže ko je njihov otac, kako bi izbegla sumnju kasnije u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading