50 MINUTA NAKON ŠTO SAM SAZNALA DA SAM TRUDNA, PORODILA SAM SE: Devojka ZAPREPAŠĆENA i bez ideje šta je snašlo!

Autor: N.J.

Lifestyle

27.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislila je da ima upalu slepog creva.

50 MINUTA NAKON ŠTO SAM SAZNALA DA SAM TRUDNA, PORODILA SAM SE: Devojka ZAPREPAŠĆENA i bez ideje šta je snašlo!

Foto: Tiktok printscreeen/h.anviolet

Hana, dvadesetogodišnjakinja i mama, nedavno je podelila svoju neverovatnu priču sa javnošću. Ona je ispričala kako se jednog jutra probudila sa jakim bolovima u stomaku i leđima, misleći da je reč o upali slepog creva. Međutim, stvari su se brzo promenile kada joj je naprasno pukao vodenjak, što ju je odvelo u potpuno neočekivanom smeru.

Hana je priznala da nije ni sanjala da je trudna, jer nije doživljavala klasične simptome trudnoće. Ova neočekivana vest došla je kao šok ne samo njoj, već i njenim najbližima.

Sa bolovima, Hana je hitno prebačena u bolnicu gde joj je pružena medicinska pomoć. Od sumnje na upalu slepog creva, situacija se brzo preokrenula ka neočekivanom porođaju. Hitnost celokupne situacije dodatno je naglasila koliko su život i okolnosti nepredvidivi.
U bolnici je ubrzo postalo očigledno da će Hana, tada oko 20 godina, uskoro da se porodi.

- Stigli smo u bolnicu i oni žele da mi uzmu krv, ali previše me boli da ostanem mirna da bi im uvukli iglu, dve sekunde kasnije mi pukne vodenjak i kažu mi da imam trudove - objašnjava ona i kaže:


- Odveli su moje roditelje u sobu da im kažu da će biti baka i deda. Ja sam onda tražila da mama bude sa njom, a tata ostaje u sobi dok zove mog brata. Oni onda pozovu babice da dođu iz druge strane bolnice, ja rodim devojčicu 50 minuta kasnije.

Foto: Shuttestock

Devojka nije znala da je trudna pa se nakon 50 minuta porodila


- Tada mi kažu da moramo da budemo prebačeni u drugu bolnicu u odvojenim kolima hitne pomoći i da mogu posle porođaja da idem tatinim kolima.

Samohrana majka

Ona objašnjava da je sada mama trogodišnjaka i gaji ga sama.

Hana je prošla kroz iskustvo porođaja koje je bilo brzo i zahtevalo hitne mere, ali uz podršku porodice i brigu medicinskog osoblja, ona je uspešno donela na svet svoje dete i sada hrabro korača kroz majčinstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading