BOGDANOVIĆ NE MOŽE SAM: Atlanta "U KANALU"!

Autor:

Sport

27.12.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deveti poraz na prethodnih 12 mečeva.

BOGDANOVIĆ NE MOŽE SAM: Atlanta "U KANALU"!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Čikago nije mogao da računa na Nikolu Vučevića, nije se oporavio ni Zek Levin, dok se u tim Atlante vratio Džejlen Džonson posle mesec dana pauze. Hoksima se otvorila prilika da prekinu seriju poraza, međutim, samo su je produžili, pošto su poraženi sa 118:113 od Bulsa.

Ekipa iz Džordžije je definitivno u problemima, a izlazak iz krize po nekim glasinama traži se i u trejdovima. Čak se pominje i Dežonte Marej i potencijalni odlazak u Lejkersa, ali čini se da nije nekada najbolji igrač San Antonija ono što škripi.

Ono što je sada svima jasno je da definitivno nije problem ni u Bogdanu Bogdanoviću, jer kada neko ulazi sa klupe i konstantno ubacuje po 20 poena i sa njim na terenu je ekipa gotovo uvek u plusu u odnosu na protivnika, teško da može šta da se prebaci.

Bogi se, sa srpskim navijačima na tribinama, zagrejao na pravi način, ali nije imao naročito dobro šutersko veče jer su ga kod skoro svakog šuta pratili protivnici. Ipak, u poslednjoj četvrtini, u momentima kada su ekipe bile manje-više u egalu, pogodio je dve trojke, ubacio još dva slobodna bacanja i pogurao Atlantu ka neizvesnoj završnici. Međutim, nije uspeo na kraju sam da donese i pobedu.

Sa srpskim kapitenom na terenu, tokom 31 minuta, Atlanta je bila na plus tri u odnosu sa Čikagu, ali sa starterima nije tako dobro išlo.

Demar Derouzen je bio izvanredan, ali je priča Bulsa Andre Dramond koji je iskoristio Vučevićevo odsustvo da odigra utakmicu kao od pre nekoliko godina kada je bio prva violina Detroita, četiri puta najbolji skakač NBA, dva puta Ol star… Ubacio je 24 poena i pokupio 25 skokova!

Bogdan je meč završio sa 22 poena, tri skoka i asistencijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading