BRAT JE DONEO SNAJPER! Jang ODUŠEVLJEN Bogdanovićevom partijom!

Autor:

Sport

09.12.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrač je imao šta da kaže

BRAT JE DONEO SNAJPER! Jang ODUŠEVLJEN Bogdanovićevom partijom!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović i Tre Jang

Blistao je kapiten srpske reprezentacije do poluvremena protiv Seventisiksersa. Postigao je već tada Bogdanović 17 poena i bio najzaslužniji za vođstvo Hoksa na odmoru rezultatom 68:62! Ipak, Fila je u nastavku predvođena prvom zvezdom Džoelom Embidom preokrenula i stigla do pobede!

Bogdan je utakmicu završio sa 20 poena i devet skokova, ali je nastavio fenomenalnu seriju u NBA, pošto je na 16 uzastopnih utakmica pogodio najmanje dve (ili više) trojke. To je, ujedno najduži niz od svih aktivnih košarkaša u najjačoj ligi na svetu.

Ovog puta bilo ih je tri, a istovremeno Srbin je postigao 32 uzastopne trojke, što mu je donelo šesto mesto na večnoj listi franšize. Samo dve utakmice ga dele od pete pozicije koju drži njegov saigrač Tre Jang sa 34 precizna šuta za tri.

Upravo Jang je pokazao da mu ovakvi rekordi nisu bitni novom objavom na društvenim mrežama kojom je potvrdio sjajan odnos između njega i Bogdanovića.

 

 

Brat je doneo snajper!, napisao je Jang na Tviteru u momentima kada je Bogdan predvodio Hokse.

Od ranije je poznato da su Amerikanac i Srbin u odličnim odnosima, a sada je Tre još jednom to potvrdio.

Atalanta Hoksi se trenutno nalaze na desetom i ujedno poslednjem mestu koji vodi u kvalifikacije za plej-of zapadne konferencije, a sledećeg utorka će se Bogdan naći oči u oči sa sunarodnikom Nikolom Jokićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading