SRPSKI KOŠARKAŠ RAZVALIO, ALI MU NIJE BILO SPASA! Pogledajte ko Bogdanovića toliko motiviše! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.11.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanovićeva izvanredna forma na terenu ne može proći neprimećeno, s obzirom na to da je postao jedan od ključnih igrača Atlante.

SRPSKI KOŠARKAŠ RAZVALIO, ALI MU NIJE BILO SPASA! Pogledajte ko Bogdanovića toliko motiviše! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaški spektakl odigrao se sinoć u Bostonu, gde su domaći Boston Seltiksi slavili protiv Atlanta Houksa rezultatom 113:103. Ovu pobedu nije mogla da spreči ni izvanredna igra srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića, koji je bio nezaustavljiv na terenu.

Bogdanović je bio neumoljiv u šutu za tri poena, postigavši čak sedam trojki iz 10 pokušaja, i tako završio meč sa impresivnih 23 poena. Nakon utakmice, Bogdan je otkrio šta ga motiviše da pruža sjajne partije, ističući da i pored umora, njegova porodica i prijatelji iz Srbije pružaju snažnu podršku, čak i kada utakmice gledaju u kasnim noćnim satima.

 

- Znate, izgubili smo. Moja porodica i prijatelji tamo u Srbiji gledaju kasno noću ovo. Čak i kada sam umoran, a osećao sam umor danas. Kada zagrevanje počne, ja se samo setim njih. Oni mi dju tu motivaciju - rekao je Bogdanović. 

Bogdanovićeva izvanredna forma na terenu ne može proći neprimećeno, s obzirom na to da je postao jedan od ključnih igrača Atlante.  Njegov talenat i sposobnost da preuzme odgovornost u ključnim trenucima utakmice čine ga nezamenljivim članom tima. Svojom preciznošću u šutu za tri poena, Bogdanović je postao strah i trepet za protivničke timove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading