KRISTINA JE GODINAMA JELA JEDNU JABUKU DNEVNO: Ono što se desilo njenom licu i telu OSTAVIĆE VAS ZALEĐENE U MESTU - slike pre i posle su JEZIVE (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se pitaju kako je još uvek živa.

KRISTINA JE GODINAMA JELA JEDNU JABUKU DNEVNO: Ono što se desilo njenom licu i telu OSTAVIĆE VAS ZALEĐENE U MESTU - slike pre i posle su JEZIVE (FOTO)

Foto: YouTube/marynova888

Kristina Korjagina dolazi iz Rusije i imala je u jednom periodu samo 17 kilograma. Ona ima 31 godinu i opasno malo kilograma jer odbija da jede. Prvobitno ona je 2016. godine imala 24 kilograma, a onda se spustila na 17. Još 2018. godine rečeno joj je da će ubrzo umreti ako se ne bude lečila.

Ona je prestala "normalno" da jede kada je bila u srednjoj školi. Od tada je tako mršava. Potom, rijaliti TV zvezda i bivša anoreksična devojka Maria Kokhno, započela je kampanju za lečenje ove žene pre nego što bude kasno. Ona je iskoristila pažnju ljudi koji je prate na mrežama kako bi pokrenula kampanju u ime Kristine.

Kristina je godinama bila na dijeti, a jela je uglavnom malo jabuke i banane.

- Znam kako je kad neko stavi obrok pred tebe, a ti ne možeš da ga pojedeš. Čak i kada ste svesni da umirete, ne možete da jedete - rekla je rijaliti zvezda jednom prilikom.

Inače, ona je zamolila stručnjaka, doktora Jana Golanda da pomogne, a on je pristao da besplatno leči Kristinu. Putem kampanje prikupili su 1.220 funti za njenu majku i nju kako bi otišle u zapadnu Rusiju na lečenje, piše "Dejli mejl".

Foto: YouTube/Простые Истории!

Kristina iz Rusije boluje od anoreksije

Po prvi put nakon nekoliko meseci uspela je da pojede nešto osim jabuke i banene tokom drugog dana lečenja.

- Pre nekoliko dana videla sam ćerku kako jede kašu i nisam mogla da verujem sopststvenim očima! Pre tog dana njena dnevna ishrana uključivala je samo mali komad jabuke ili banane, vodu i sok - rekla je njena majka Marina.

Kristina je prošla kroz veoma težak period svog života, boreći se sa problemom težine i zdravstvenim izazovima. Iako je prošla kroz tretmane, ona ističe da mediji često preteruju u prikazivanju njenog stanja. Oporavak je i dalje proces koji zahteva vreme, a njeno telo nije najbolje reagovalo na tretmane.

Da bi njeno telo moglo normalno da funkcioniše, potrebno je da dostigne bar 45 kilograma, što je dvostruko više od njenog tadašnjeg minimuma. Ovo je jasan pokazatelj koliko je borba za oporavak teška i izazovna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading