MALA MISICA SE UBILA: Učestovala je u RIJALITIJU, postala poznata pre šestog rođendana, a svi su čuli za nju ZBOG OVOGA (FOTO GALERIJA)

Autor: N.J.

Lifestyle

18.11.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog smrti nije otkriven iz "poštovanja prema porodici".

MALA MISICA SE UBILA: Učestovala je u RIJALITIJU, postala poznata pre šestog rođendana, a svi su čuli za nju ZBOG OVOGA (FOTO GALERIJA)

Foto: YouTube/Adamtapz

Zvezda "Toddlers & Tiaras" Kejlija Pozi prošle godine, malo nakon 16. rođendana, sebi je oduzela život prema policijskom izveštaju pisao je "Dejli mejl". Ona je upamćena kao mala misica koja se prijavila za takmičenje koje se emitovalo na kanalu TLC, a ona je učestvovala kada je imala pet godina. Ovaj rijaliti trajao je od 2009. do 2013. godine a karakterističan je po "životnom putovanju" gde je prikazano kako majke pomažu ćerkama da ostvare svoje snove, a neke su u tome mnogo "prešle granicu".

Većina je ovaj rijaliti smatrala neprimerenim, jer su devojčice koristile jaku šminku, lepile nokte, redovno išle kod frizera, u solarijum i depilirale se. Neke su zbog toga bili umorne, razdražljive i neraspoložene za saradnju, a majke su ih forsirale.

Svi je znaju zbog ovoga

Da podsetimo, ona je u javnosti bila posebno zanimljiva i simpatična kada se "zločesto" smeškala. Zbog tog gifa mnogi su mislili da je tako reagovala na suparnicu, a zapravo se na taj način predstavljala, odnosno izgovorila svoje ime pred žirijem.

Kako je preminula?

Policija je našla njeno telo u automobilu 2. maja u državnom parku gde je inače velika plaža i ljudi tu povremeno kampuju. Njeni prijatelji tvrdili su da se borila sa narušenim mentalnim zdravljem, ali da nisu bili svesni da je toliko loše. Jedan prijatelj kaže da je "učinio sve da joj pomogne". Kancelarija šerifa okruga Vhatkom saopštila je da obudkcioni i toksikološki nalazi neće biti objavljeni javno jer bi to bilo uvredjivo za njenu porodicu, kao i da bi se sačuvala privatnost žrtve.

Njena majka Mersi, objavila je vest o njenoj smrti na Fejsbuku.

- Nemam reči niti snage za razmišljanje - napisala je ona uz fotografiju ćerke:

- Predivna devojčica je otišla. Molimo vas da nam date privatnost dok žalimo za gubitkom Kejlija. Moje dete zauvek - poručila je tada.

Nekoliko dana nakon njene smrti, njena porodica podelila je izjavu i potvrdila da je umrla.

- Iako je bila uspešna tinejdžerka sa svetlom budućnošću pred sobom, nažalost u jednom naglom trenutku donela je ishitrenu odluku da prekine život - rekli su rođaci za list, a prenosi "Pipl" i dodali:

- Osvojila je bezbroj kruna i trofeja nakon što se ceo život takmičila. Njen visoko cenjeni talent izvođačice već je doveo do profesionalnih ponuda za posao na turneji, a nedavno je odabrana za navijačicu u njenoj srednjoj školi sledeće jeseni - rekla je tada njena porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading