OTKRILA JE TAJNU MRTVE MAJKE SVOG BIVŠEG: Molio je da se zaustavi na vreme, ali nemilosrdno je SVE JAVNO ISPRIČALA

Autor: N.J.

Lifestyle

09.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da se osveta služi "hladna".

OTKRILA JE TAJNU MRTVE MAJKE SVOG BIVŠEG: Molio je da se zaustavi na vreme, ali nemilosrdno je SVE JAVNO ISPRIČALA

Foto: Facebook/Jen Ley

Džen Li je nakon raskida želela da se osveti dečku kog je ludo volela. Naime, ona je dobila savete u kuhinji od njegove majke pre nego što je preminula i pre nego što su oni raskinuli. Ona je imala tajni recept za picu koji je dugo čuvala i dala je samo njoj. Ipak, kada su raskinuli, bivši je zahtevao da mu preda recept kako bi po tome njegova sadašnja supruga spremala jelo.

- Kada sam čula da želi nazad te recepte to je bilo kao da mi je neko otvorio ožiljak. Stvarno me je zabolelo. Izdao je moje poverenje - kaže ona i objašnjava da su raskinuli njegovom krivicom.

Ostavila ga je nakon tri meseca kada je saznala i videla poruku koju mu je poslala druga ženska osoba. Sada kaže da se nakon ovog zahteva za receptom oseća kao da joj je neko "zabio nož u srce".

- Kada je shvatio da imam recepte, odlučio je da se želi da se iskupi. Mislim da on samo želi recept nazad. Moj prijatelj veruje da mu je žao, ali ja prepoznajem manipulaciju kad to vidim i stvarno ne mislim da je tako - dodala je.

Foto: Facebook/Jen Ley

Džen Li je podelila recept pice javno

Stoga je učinila ono što bi učinio svaki ostrašćen ljubavnik i pustila traženi recept na internet.

- Koliko god užasno zvučalo, postoji puno više od samog recepta - dodala je, objašnjavajući da "intenzivan" proces zahteva dvosatni rad i netradicionalne sastojke kako bi se stvorila "najukusnija pica ” koju je ikada probala.

- Nemam pravo da ga ne dam, ali ujedno ga je ona meni poklonila - objašnjava ona za "Njujork post".

Mnogi su istakli da je užasna osoba što je to podelila javno, a neki da je opet bolje što je recept delila sa ljudima kojima će to značiti.

“Sviđa mi se što si ga dala nama umesto njemu", "Da je njegova majka želela da on ima recept dala bi mu ga",  "Predstavljanje smrti njegove majke oružjem je stvarno bezvezna stvar, pogotovo s obzirom na to da ste to objavili ovde za strance i da biste dobili lajkove i potvrdu",  "To je recept njegove mrtve majke", ubacio se drugi. "Sve što je ta žena posedovala, a vi još uvek imate, jednostavno je pogrešno", "Trebalo je da mu to vratiš", pisali su.

Ona sada ima novog dečka i odlučila je da vrati recept.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading