MALA MISICA IZ RIJALITIJA SE UBILA: Postala je poznata pre ŠESTOG rođendana, porodica ne može da se oporavi, a svi je ZNAJU po ovome! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

23.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima je poznata kao mala misica iz takmičenja za najlepšu devojčicu u kom se proslavila kada je imala samo pet godina.

MALA MISICA IZ RIJALITIJA SE UBILA: Postala je poznata pre ŠESTOG rođendana, porodica ne može da se oporavi, a svi je ZNAJU po ovome! (FOTO)

Foto: YouTube/Adamtapz

Zvezda "Toddlers & Tiaras" Kejlija Pozi prošle godine, malo nakon 16. rođendana, sebi je oduzela život prema policijskom izveštaju pisao je "Dejli mejl". Ona je upamćena kao mala misica koja se prijavila za takmičenje koje se emitovalo na kanalu TLC, a ona je učestvovala kada je imala pet godina. Ovaj rijaliti trajao je od 2009. do 2013. godine a karakterističan je po "životnom putovanju" gde je prikazano kako majke pomažu ćerkama da ostvare svoje snove, a neke su u tome mnogo "prešle granicu".

Većina je ovaj rijaliti smatrala neprimerenim, jer su devojčice koristile jaku šminku, lepile nokte, redovno išle kod frizera, u solarijum i depilirale se. Neke su zbog toga bili umorne, razdražljive i neraspoložene za saradnju, a majke su ih forsirale.

Foto: YouTube/Adamtapz

Ovako se Kejlija spremala za takmičenje

Kako je umrla

Mnogima je zapala za oko Kejlija Pozi koja je preminula 2022. godine. Medicinski istražitelj otkrio je da je uzrok smrti asfiksija zbog davljenja ligaturom u njenom automobilu. Ligaturna strangulacija je kada se traka steže oko vrata silom koja nije fizička težina.

Kancelarija šerifa okruga Vhatkom saopštila je da obudkcioni i toksikološki nalazi neće biti objavljeni javno jer bi to bilo uvredjivo za njenu porodicu, kao i da bi se sačuvala privatnost žrtve.

- Iako je bila uspešna tinejdžerka sa svetlom budućnošću pred sobom, nažalost u jednom naglom trenutku, donela je nepromišljenu odluku da prekine svoj život - navela je njena porodica.

Foto: Printscreen/www.youtube.com/EntertainmentTonight

Kejlija Poza ubila se prošle godine

Njena majka je bila skrhana i tvrdi da ništa nije ukazivalo da će se tako nešto dogoditi. 

Policija našla telo

Policija je našla njeno telo u automobilu 2. maja u državnom parku gde je inače velika plaža i ljudi tu povremeno kampuju. Njeni prijatelji tvrdili su da se borila sa narušenim mentalnim zdravljem, ali da nisu bili svesni da je toliko loše. Jedan prijatelj kaže da je "učinio sve da joj pomogne".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kailia (@kailiaposey)

Svi je znaju zbog ovoga

Da podsetimo, ona je u javnosti bila posebno zanimljiva i simpatična kada se "zločesto" smeškala. Zbog tog gifa mnogi su mislili da je tako reagovala na suparnicu, a zapravo se na taj način predstavljala, odnosno izgovorila svoje ime pred žirijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading