NA EKSKURZIJI U ULCINJU STRADAO SIN EFENDIJE IZ SJENICE: Nesrećni mladić imao je samo 17 godina

Autor:

Hronika

23.09.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je došlo do tragičnog događaja na ekskurziji u Ulcinju, gdje je sedamnaestogodišnji učenik, Jahja M. iz Sjenice, izgubio život. Jahja je bio učenik treće godine Medrese "Gazi Isa-beg" i bio je deo ekskurzije koju je organizovala Škola Kurana časnog.

NA EKSKURZIJI U ULCINJU STRADAO SIN EFENDIJE IZ SJENICE: Nesrećni mladić imao je samo 17 godina

Foto: Facebook

Ova vest duboko je potresla čitav Sandžak i sve koji su poznavali mladića. Jahja Mahmutović, sin efendije Esada Mahmutovića iz Sjenice, ostavio je dubok trag u svojoj zajednici i među prijateljima.

Edin Đerlek, ministar u Vladi Srbije i zamenik predsednika Stranke pravde i pomirenja, izrazio je svoje saučešće porodici Mahmutović putem društvenih mreža.

 

 

Ovim tužnim događajem podsećamo koliko je važno da se uvek pridržavamo mera opreza, naročito u blizini vode. Jahja će ostati upamćen kao mladić koji je prerano napustio ovaj svet, ostavljajući tugu i žalost u svojoj zajednici.

Nadamo se da će porodica Mahmutović pronaći snagu da se nosi s ovim teškim gubitkom i da će Jahja naći svoj mir u večnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoki

23.09.2023 21:07

Dokle više, zabraniti ekskurzije, totalna neodgovornost,nestručnost, nebriga,nezainteresovanost,neznanje