MALA JOJ JE PLATA OD 36.000 EVRA GODIŠNJE! Poznata tiktokerka doživela NERVNI SLOM na mrežama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video poznate tiktokerke podelio je javnost, a mnogi su bili šokirani njenim ponašanjem!

MALA JOJ JE PLATA OD 36.000 EVRA GODIŠNJE! Poznata tiktokerka doživela NERVNI SLOM na mrežama!

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@danarosa.music

Dana Rosa, poznata tiktokerka, plakala je na društvenim mrežama kad je saznala da će nakon završetka studija imati "samo" 30 dana godišnjeg odmora i raditi osam sati dnevno. Kako navode nemački mediji, uz to bi trebalo da zarađuje 36.000 evra godišnje.

- Najveći nervni slom ikada. Upravo sam doživela najveći nervni slom ikad. Postoje ljudi koji žele da vam daju 36.000 evra godišnje kao stalnom zaposlenom. Ali, dobijete 30 dana godišnjeg odmora. Najgora stvar je: 30 dana je još uvek dugo vreme - kukala je ona javno, a video je sakupio više od 1,5 miliona pregleda.

Pomisao na radni život mladoj ženi tera suze na oči: „To znači da nema slobodnog vremena. Čak se i ne viđate jer samo idete na posao.” Vikend će ostati za kućne poslove i kupovina. “Čekaće me prijatelji koji žele da me vide. Za susret s njima zapravo više nemam energije jer sve vreme samo radim.”

Draga moja, 36 hiljada godišnje + 30 dana godišnjeg odmora za početak karijere je puno”, “36.000 evra godišnje? Sanjam o tome. A imam i dete koje treba čuvati”, “Kao početna plata bez ikakvog profesionalnog iskustva, to uopšte nije loše. Da biste preživeli morate da radite. Svi to radimo”, “Dobro došli u svet rada. 36 hiljada evra za novog studenta vrlo je dobra plata u slobodnoj tržišnoj ekonomiji. Studiranje dugoročno vredi više”, “Ljudi, potpuno je u pravu! Zarada manja nego ikad u odnosu na stanarinu”, samo su neke od reakcija ispod ovog klipa.

Kako navode nemački mediji, 74 odsto ispitanih smatra da je dobra ravnoteža između posla i privatnog života važna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading