OVA ŽENA JE OTKRILA GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE PAPRIKE I TRAJE 10 SEKUNDI: Morate probati, nema NEREDA! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

26.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očistite povrće dok "trepnete"!

OVA ŽENA JE OTKRILA GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE PAPRIKE I TRAJE 10 SEKUNDI: Morate probati,  nema NEREDA! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/gracerbxx

Crvena paprika je nazobilazna namirnica u mnogim jelima. Odlična je za "eksperimentisanje" te uz malo sastojaka možete napraviti hranjivo i zasitno jelo. Ipak, ono što mnogi ne vole je čišćenje paprike i samu pripremu iste. Semenke znaju da naprave pravi haos po kuhinji, ako ne budete spretne.  

Jedna žena, podelila je na TikTok - u pametan trik kako da očistite paprike bez mnogo muke, a da semenke ne završe svuda po kuhinji. Potreban vam je samo nož. Papriku okrenite na deo gde je peteljka. Napravite rez i podelite je na četiri dela kao na fotografiji. Samo isecite krakove koji ste dobili i tako ćete se rešiti semenki u sredini.

Foto: TikTok/gracerbxx

Ovako očistite papriku

Odrezane semenke možete baciti. Ovaj video prikupio je više od sedam miliona pregleda i hiljade komentara oduševljenih žena. Ljudi su zahvalni na triku koji znatno može olakšati svakodnevnicu i "boravak" u kuhinji. 

"Nikad više neću seći paprike kao pre", "Zašto ovo tek sad vidim? Trebalo mi je davno", "Hvala", pisali su, a onda su neki podelili i svoje trikove za čišćenje za koje tvrde da su jednostavniji:

- Najbolji način je da gurneš središnje jezgro prema dole i zatim otkinuti strane. To je tako dobro i nema haosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading