BIVŠI DEČKO CECINE ĆERKE POSTAO OTAC: Đorđe Kuljić podelio radosne vesti, a evo kog pola je beba!

Autor:

Zabava

26.10.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Kuljić se ostavrio u njavažnijoj ulozi, te ne krije sreću što je diobio naslednicu.

BIVŠI DEČKO CECINE ĆERKE POSTAO OTAC: Đorđe Kuljić podelio radosne vesti, a evo kog pola je beba!

Foto: Instagram.com

Bivši dečko Cecine ćerke, Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić, dobio je ćerku sa svojom suprugom Milom. Porodica Kuljić se preselila u Ameriku pre nekoliko godina, a tamo se i dogodio srećan događaj - rođenje njihove naslednice. Ime bebe još uvek nije poznato, ali jedno je sigurno - mala princeza je stigla! Čestitke stižu sa svih strana za srećne roditelje!

Republika

Foto: Instagram.com

Đorđe Kuljić

Inače, Đorđe Kuljić je poznat kao mladi biznismen koji je razvio porodični posao u Čikagu. Njegovi poslovni uspesi su ga često vodili na relaciji Srbija - Amerika. Ali sada, najvažniji posao u njegovom životu je postao roditeljstvo.

Republika

Foto: E Stock

Đorđe Kuljić sa bivšom devojkom Anastasijom Ražnatović

Podsetimo, Đorđe je pre godinu i po dana okončao petogodišnju vezu sa Anastasijom Ražnatović i započeo je novo poglavlje sa svojom izabranicom Milom. Par se venčao u intimnom krugu porodice i prijatelja u junu prošle godine. Oni su tokom veze mnogo putovali i provodili vreme zajedno. Na društvenim mrežama se mogu naći njihove brojne fotografije sa različitih destinacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading