HRVATSKI PAR SE ODREKAO SINA PREKO NOVINA: Preko svega bi prešli, ali jednu stvar ne mogu ni u SNU da mu oproste!

Autor:

Lifestyle

07.10.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krunoslava i Franjo Šimpović odrekli su se sina pre nekoliko godina i to preko novina.

HRVATSKI PAR SE ODREKAO SINA PREKO NOVINA: Preko svega bi prešli, ali jednu stvar ne mogu ni u SNU da mu oproste!

Foto: Shutterstock

Krunoslava i Franjo Šimpović iz Hrvatske javno su se odrekli sina koji ima 45 godina, pre nekoliko godina. Kada su unuci počeli da izbegavaju svaki vid komunikacije sa njima, odlučili su da ih se odreknu i to preko novina.

- Javno se odričemo našeg sina, on, zajedno sa snajom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinićemo sve da se i pravno "izbriše" kao naš sin - istakli su Krunoslava i Franjo Šimpović.

- Još dok je bio student umeo je da nas vređa, pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo kada je potreban novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaja bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo i postajao je sve gori i gori - ispričala je tada Krunoslava Šimpović.

- Svaki poziv u poslednje četiri godine završavao je teškim sinovljevim uvredama, a kada bismo došli kod njega u goste, zajedno sa snajom činio je sve što je mogao samo da ne vidimo unuke - dodala je ona.

Foto: Shutterstock

Majka i sin se posvađali

- Unuci nas obožavaju jer smo ih svuda vodili i uživali su u druženju sa nama. Sin i snaja su čak izmislili da mi živimo u Americi, pa su i na taj način pokušali da nas odvoje od unuka. Nikad nas u poslednje četiri godine nije pozvao, a dosta često se nije javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vređao da sam znala da plačem po ceo dan - požalila se Krunoslava Šimpović pre nekoliko godina, a prenosi "Espreso".

- Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreknemo i sina i snaje - zaključila je tada Krunoslava.

Njihov sin je pre nekoliko godina kratko prokomentarisao:

- Meni je to pomalo smešno, a svaki drugi komentar vezan za navode mojih roditelja je suvišan - ispričao je.

Niko još uvek ne zna da li je došlo do pomirenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading