FRIZERKA ZBUNILA SVE: "Da li samo ja nisam znala da se sprej za suvo pranje ne stavlja na ovakvu kosu?" Sve smo pogrešno radile!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se koristi sprej za suvo pranje kose.

FRIZERKA ZBUNILA SVE: "Da li samo ja nisam znala da se sprej za suvo pranje ne stavlja na ovakvu kosu?" Sve smo pogrešno radile!

Foto: shutterstock

Sprej za suvo pranje

Kada nam je kosa izrazito masna posegnemo za sprejem za suvo pranje koji dobro dođe u trenutku kada nije baš spremna za pranje, ali nije ni potpuno čista. Onda ga naprskamo na masnu kosu i nadamo se da će biti osvežena i lepa. Ipak, da li će biti tako? Neće!

Sve žene koje koriste sprej za suvo pranje kose, moraju znati jednu važnu informaciju kako bi sprej zaista delovao. Savršen volumen, sjajna i osvežena kosa neće biti moguća ako ne koristite sprej na sledeći način.

Foto: Shutterstock

Masna kosa

Frizerka Aleksandra Selvagio savetuje na TikTok - u da bi trebalo koristiti sprej na čistoj kosi, kako bi duže ostala lepa i sjajna. Evo šta je napisala na svom profilu:

- Da li sam jedina koja nije znala da se šampon za suvo pranje kose ne stvalja na masnu kosu? Frizerka sam i ovaj način testirala sam hiljadu puta u svom salonu. Šampon za suvo pranje kose uvek stavljam na čistu kosu, evo i zašto: na taj način kosa će duže ostati čista i dobiće volumen. Dobar šampon za suvo pranje skuplja masnoću i kosa se ne masti tako tako brzo kao bez njega - napisala je ona i potpuno zbunila mnoge koje su sigurno do sada koristile na drugi način sprej.

Kako ste vi do sada koristile sprej za kosu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading