OVAJ TRIK KORISTITE KADA ISPRLJATE ODEĆU PUDEROM: Fleka kao da nije postojala, za 10 MINUTA sve će biti savršeno čisto!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je najjednostavniji način da skinete fleke od pudera sa odeće.

OVAJ TRIK KORISTITE KADA ISPRLJATE ODEĆU PUDEROM: Fleka kao da nije postojala, za 10 MINUTA sve će biti savršeno čisto!

Foto: Shutterstock

Koliko god da smo nekada oprezni, može se desiti da slučajno zakačimo odeću i isprljamo se puderom ili nekom drugom šminkom. Postoje jednostavni načini kako skinuti fleke od proizvoda za šminkanje, a da ne uključuju mukotrpno ribanje ili preskupe proizvode.

Jedan od najboljih načina za skidanje fleka od pudera je pena za brijanje, koja je povoljna i jednostavna za korišćenje. 

Kako skinuti fleku od pudera penom za brijanje

Iako zvuči čudno, ovaj trik zaista deluje, a primena je krajnje jednostavna. Malu količinu pene stavite na fleku. Ostavite tako deset minuta da deluje, a potom ili ručno trljajte ili operite u mašini u zavisnosti od materija. Nakon jednog pranja mrlja bi trebalo da nestane, objašnjava Marija Sebestyen na Instagramu.

Foto: shutterstock

Vađenja veša iz veš mašine

Kako skinuti lak za nokte

Nemojte pokušavati da lak za nokte skinete acetonom jer je agresivan za tkanine. Pustite da se lak za nokte dobro osuši na tkanini, a onda zalepite lepljivom trakom i snažno povucite.

Karmin

Mrlje od karmina najbolje je skinuti alkoholom. Natopite alkohol na neku krpu, a potom tako čistite tkaninu. Ne razvlačite previše po tkanini i ne pritiskajte prejako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading