PARTIZAN PRETEKAO PIKSIJA: Crno-beli otkrili konačan spisak "orlova" za Mađarsku i Crnu Goru

Autor:

Sport

03.10.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Humske objavili koji njihov fudbaler ostaje na skraćenom spisku, čak se i igrač zahvalio selektoru Draganu Stojkoviću.

PARTIZAN PRETEKAO PIKSIJA: Crno-beli otkrili konačan spisak "orlova" za Mađarsku i Crnu Goru

Foto: FSS

Fudbaleri Srbije gostovaće 14. oktobra Mađarskoj u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a tri dana kasnije dočekaće Crnu Goru u Beogradu. Zbog toga je selektor Dragan Stojković Piksi 26. septembra saopštio širi spisak igrača na koje računa za oktobarske mečeve, a za tri dana trebalo bi da saopšti imena igrača na koje će računati u Budimpešti i na Marakani.

Međutim, FK Partizan je to uradio umesto kormilara "orlova", bar kada je u pitanju njihov prvotimac Mihajlo Ilić. Kada je Stojković objavio širi spisak jedna od glavnih vesti bila je uvršćivanje mladog igrača crno-belih, a drugi potencijalni debitant bio je golman Kaljarija Boris Radunović. Sada su iz Humske objavili da je Ilić i na konačnom spisku, a čak je sam fudbaler "potrčao pred rudu" i dao izjavu tim povodom.

Republika

Foto: Starsport

Mihajlo Ilić

- Kao i svaki igrač koji razmišlja kako je čast igrati za reprezentaciju Srbije, tako sam se i ja potajno nadao da je poziv moguć. Značilo mi je i što sam se nedavno našao na širem spisku, ali sam svestan da je ovo tek prvi korak koji samo govori da je neko video moj rad i zalaganje u Partizanu. Na meni je sada da se još više dokazujem, jer samo dobre igre i fudbalsko sazrevanje mogu biti preporuka za u buduće. Hvala selektoru Stojkoviću, daću najbolje od sebe - izjavio je Ilić za sajt kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading