VANJA MIJATOVIĆ KORISTI OVAJ TRIK UVEČE KADA OGLADNI: Uspešno TOPI KILOGRAME, a treba vam 30 SEKUNDI da spremite - OBAVEZNO PROBAJTE!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom prilikom Vanja Mijatović priznala je da ima problema sa viškom kilograma, kojih se veoma uspešno rešila.

VANJA MIJATOVIĆ KORISTI OVAJ TRIK UVEČE KADA OGLADNI: Uspešno TOPI KILOGRAME,  a treba vam 30 SEKUNDI da spremite - OBAVEZNO PROBAJTE!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Pevačica Vanja Mijatović u jednom intervjuu priznala je da ima deset kilograma viška, te da ih je tada "dobro krila". Iako čitav život pazi na ishranu, svakome dođe period da da sebi oduška što nekada nije tako loše.

- Čitav život pazim, e sada dala sam sebi oduška. Ja sam tip kojoj se sve "lepi", moram da prebrojavam kalorije, da gledam šta jedem jer čim malo ne pazim, a sad nisam, jer smo statični i lepo mi je bilo, malo sam se opustila. Ceo život vodim računa i verovatno sam se opustila i to je ishod, ali dobro vratiću se - rekla je ona za Toksik televiziju pre dve godine.

Onda je pred svadbu koju je upriličila prošle godine, odlučila da smrša i vrati svoju kilažu. Izbrala je autofagiju kao način kojim će postići željenu kilažu.

- Nikad nisam imala 67 kilograma, baš su mi smetali. Odlučila sam da skinem višak zbog svadbe, snimanja spota, kao i zbog toga sto mi se pogoršala krvna slika. Počela sam sa autofagijom, jela sam jednom dnevno i brzo sam skinula nekoliko kilograma. Onda sam prešla na režim ishrane koji mi je dala nutrucionistkinja i to mi baš prija. Jedem samo bareno ili grilovano meso, nikako pohovano ili punjeno. Sva jela su spremljena na vodi, bez ulja i brašna. Pijem dosta tečnosti i retko kada večeram. Ako baš ogladnim uveče, pojedem nekoliko belanaca ili kiselu pavlaku sa čia semenkama - rekla je ona za "Informer".

Da podsetimo, autofagija je vrsta dijete koja je pogodna i za čišćenje organizma. Podrazumeva da se osam sati jede, a onda 16 se ne konzumira ništa. Postoji nekoliko načina da se postigne autofagija kao što je post, ograničenje kalorija, prelazak na ishranu sa visokim sadržajem masti i malo ugljenih hidrata, vežbanjem (vežbanje stimuliše procese koji povećavaju aktivnost autofagijskih proteina), objašnjava Fitpro tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading