MAŠINA MU OTKINULA RUKU, A OTAC FUDBALERA MU NUDIO PRASIĆE?!: Ispovest radnika koji je preživeo HOROR radeći u firmi porodice GOLGETERA!

Autor:

Vesti

08.09.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanu Brkoviću, radniku u firmi oca Filipa Đorđevića, mašina je pre 26 godina otkinula ruku, a odštetu do danas nije dobio.

MAŠINA MU OTKINULA RUKU,  A OTAC FUDBALERA MU NUDIO PRASIĆE?!: Ispovest radnika koji je preživeo HOROR radeći u firmi porodice GOLGETERA!

Foto: Starsport

Milanu Brkoviću, radniku u firmi oca fudbalera Filipa Đorđevića, mašina je pre 26 godina otkinula ruku, a Filipov otac Dušan mu do danas nije isplatio 50.000 evra. Brković kaže da se dve decenije bori za pravdu, a da mu je za sve ovo vreme gazda dao šporet i ponudio piliće i prasiće!

Radio sam na mašini gde se dodaje suncokretovo ulje kada sam ostao bez desne ruke, a u drugoj su mi ugradili šipku i devet šrafova. Levu ruku sam četiri godine lečio. U tom momentu je kolega video šta se dešava i, na sreću, ugasio je mašinu. Ne znam šta bi bilo da nije uspeo. Meni posle toga četiri godine nisu rasli nokti, imao sam i četiri operacije. Nisam mogao da pomeram prste - ispričao je Milan u ispovesti za Informer TV.

Brković ističe da je sa Dušanom godinama pokušavao vansudski da se dogovori, ali da mu to nije polazilo za rukom:

Sa Dušanom Đorđevićem sam pokušao da razgovaram ljudski, hteo sam da se dogovorimo, da ne idemo po sudovima. Ja sam tek posle dve godine podneo tužbu kada je rekao da on sa mnom nema o čemu da priča. U međuvremenu mi je nudio prasiće, piliće. Dao mi je i šporet. Tada sam ga pitao: "Da li toliko košta moja ruka?"

Nakon tragedije, nesrećan čovek je otišao u invalidsku penziju, a njegova supruga je bila ta koja se o o njemu brinula sve dok nije preminula ove godine.

Moja žena je umrla 28. januara ove godine od teške bolesti. Ona me je hranila i kupala godinama. Za vreme nesreće sam bio u punoj snazi, imao 42 godine. Danas da nije mog sina i snaje niko ne bi dolazio da me obiđe. Oni žive u Austriji, ali i pored toga dolaze da me vide.

Brković je uživo u programu rekao i da ga proslavljeni golgeter i bivši reprezentativac Srbije nije nikad kontaktirao. 

Nikada me nije Filip kontaktirao. Dušan jeste bio kod mene u martu mesecu '96 godine i posle toga nikada više. Na sudu se normalno pozdravimo. Da se razumemo, ja ne tvrdim da je on mene gurnuo, ali nije obezbedio radno mesto i to je dokazano na sudu. Da sam imao radno odelo, kombinezon, manja bi bila šteta. Međutim, on to ništa nije uradio. Poslednji put, na Apelacionom sudu je tvrdio i da sam bio pijan. Naravno da to nije tačno. Pitao sam sudiju: "Kako to da za sve ove godine nije izneo tu tvrdnju? - kazao je Milan Brković na Informer TV. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
prst na celo

10.09.2023 15:46

pogresio si kad si pokusao da se dogovarasa, samo sud, jer bogati su vrlo prevrtljivi.... setimo se one devojke koja je bila u kolima sa sinom najbogatijeg tajkuna, premantali je kao nikog i briga ih za njenu sudbinu