GADNO! Bekamovi napravili RASULO u restoranu sa Mesijem i Antonelom, KRVAVE glave čovek pobegao, evo šta se dogodilo

Autor: N.J.

Lifestyle

16.08.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Bekam izvlačila je svoju ćerku Harper Seven Bekam iz otmenog restorana zbog tuče koja je izbila.

GADNO! Bekamovi napravili RASULO u restoranu sa Mesijem i Antonelom, KRVAVE glave čovek pobegao, evo šta se dogodilo

Foto: Tanjug/AP, instagram, youtube

Viktorija Bekam sa ćerkom Seven otišla je na večeru, a društvo su im pravili prijatelji Lionel Mesi i njegova supruga Antonela, kao i Dejvid Bekam. Međutim, veče se pretvorilo u pravi horor kada je jedan muškarac navodno dobio batine zbog njih, a onda je i krvario.

Tuča je izbila u restoranu izvođača Bed Banija, a povod je bio to što je muškarac pokušao da slika Lionela Mesija i njegovu ženu, kao i Bekamove. Optuženi je to negirao.

Foto: Printscreen/www.youtube.com/celebritystars, shutterstock

Viktorija Bekam i ćerka Harper

Obezbeđenje je odmah skočilo na muškarca, ispratili su ga iz restorana, a onda su ga pretukli.

Postoji i snimak tuče gde se vidi kako čoveku krvari glava, a njegova žena pokušava da objasni da je on porodičan čovek i da je samo došao da proslavi rođendan svoje ćerke. Prijavljeno je da je obezbeđenje pogrešno protumačilo i da taj muškarac nije pokušavao da slika poznate parove.

Objašnjavajući svoju stranu onoga što se dogodilo, prijatelj žrtve istakao je da je njegov prijatelj zapravo pokušavao da fotografiše svoju porodicu.

- Skočili su na nas, izbacili me napolje i udarili u lice. Samo zato što se moj drug pokušavao slikati sa svojom ženom, ne s Bekamom ili Mesijem, ništa. Bila je to porodična stvar - tvrdio je.

Antonela i Mesi svakako su objavili svoju fotografiju na društvenim mrežama, a isto su uradile Viktorija i Anonela. Malo je reći da su ove žene zapalile društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading