NOGA U VIS KAO DA NIJE VODITELJKA RIJALITIJA: Stopalo pored torte i pogled na međunožje - ovako je vatrena crnka proslavila rođendan (FOTO)

Autor:

Lifestyle

15.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka Maja Džama oduševi svakog pred kim se pojavi, a njene nove fotografije doslovno su zapalile društvene mreže.

NOGA U VIS KAO DA NIJE VODITELJKA RIJALITIJA: Stopalo pored torte i pogled na međunožje - ovako je vatrena crnka proslavila rođendan (FOTO)

Foto: Instagran/mayajama

Voditeljka "Ostrva ljubavi" Maja Džama proslavila je 29. rođendan na nesvakidašnji način. Proslavu je upriličila na Ibici, a na torti je njena fotografija sa naslovnice časopisa Voga. Ona je izgledala potpuno opušteno i nije joj smetalo da pozira u bikiniju. Svima je poručila da joj je ovo "najbolje rođendansko jutro". Plesala je i bila vesela, a drugarice su joj pravile društvo.

Jedna drugarica donela je tortu da duva svećice zbog čega se voditeljka posebno oduševila. U komentarima svi su pisali samo lepe želje i poručivali joj da je vole.

Da podsetimo, ona je bila u centru pažnje kada se saznalo da je u vezi sa popularnim reperom poznatim kao Storzmi. Nakon četiri godine veze, raskinuli su a on je javno žalio zbog toga i tvrdio da bolju ženu neće naći.

- Oboje smo bili super ambiciozni. Sličnog smo vaspitanja i oboje smo bili željni da od sebe napravimo nešto dobro - rekla je ona, a prenosi "Sun".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Jama (@mayajama)

Na pitanje o njihovom raskidu 2019. godine priznala je:

- Bilo je lepo dok je trajalo, a onda smo se razišli - istakla je tada i dodala:

- Da, imam tu grubost. Ne želim osvetu, samo želim da se uvek osećaš kao "Tako sam tužan što sam te izgubio." Nedostajaće ti moja prisutnost zbog moje odsutnosti. Najbolje što možete učiniti je da pokušate da vratite sve što vas je činilo srećnim pre nego što ste tu osobu upoznali - poručuje ona.

Nakon kraha veze, ona je 2022. godine postala voditeljka pomenutog rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading