ONE NE SILAZE! Za TRI meseca glumac skupio više devojaka nego na reviji, iako ima pravilo koje strogo poštuje - ČIM NAPUNE 25 GODINA DOBIJU "NOGU" (FOTO)

Autor:

Lifestyle

09.08.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Leonardo Dikaprio tri meseca proveo je na jahti, a društvo su mu pravile lepotice kojima niko ne može da odoli.

ONE NE SILAZE! Za TRI meseca glumac skupio više devojaka nego na reviji, iako ima pravilo koje strogo poštuje - ČIM NAPUNE 25 GODINA DOBIJU "NOGU" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Leonardo Dikaprio (48) svaki slobodan trenutak provodi na jahti, a za sada stao je na 17 odredišta. Očigledno, on novac koristi na pravi način - odmara u dobrom društvu. Inače, poznat je i kao veliki zavodnik, a obožava Viktorija Sikret modele. 

Da podsetimo, on je zgrozio javnost izjavom da nijedna devojka ne sme da ima više od 25 godina, a kada svaka napuni toliko on bi raskinuo sa njom. O tome Holivud šuška često, a svi su pričali i o tome kako je devojku Kamilu Morone ostavio malo nakon 25. rođendana. Zbog ovoga, mnogi se pitaju da li će ikada odrasti.

Ovoga puta na jahti uhvaćen je sa prijateljem i kolegom Tobijem Magvajerom (48), piše "Sun".

Ko je sve posetio jahtu Leonarda Dikaprija?

Supermodel Irina Šajk navodno se družila sa glumcem i na rođendanskoj žurki Naomi Kembel, ali s obzirom na to da ima 37 godina očigledno ne ispunjava njegove standarde.

Foto: Printscreen/ Instagram/ irinashayk

Irina Šajk

Amalfi

Potom sredinom juna on se uputio na italijansku obalu Amalfija, gde je uživao u ručku na otvorenom s tatom i maćehom u Napulju. Njegova 16 - godišnja nećakinja Normandie, koja mu se pridružila na porodičnom izletu, slikana je kako se sunča na jahti u prugastom bikiniju.

Firenca 

Dvojici prijatelja pridružili su se Tobijeva bivša supruga, 46 - godišnja dizajnerka nakita Dženifer Mejer i dvoje tinejdžera bivšeg para.

Potom, manekenka Rouz Bertram bila je romantično povezana sa glumcem, a zajedno su prisustvovali after žurci. Inače, još prošle godine pisalo se da je glumac u vezi sa Điđi Hadid, nakon što je raskinuo sa Kamilom. Prema poslednjim informacijama, tajanstvena brineta pridružila mu se prošlog meseca na jahti pored obale Sardinije.

Ibiza

Na Ibizi kod glumca došla je i Megan Roš, američka manekenka koja ima 22 godine. I to nije sve, boravila je i influenserka Arabela Či (32).

U galeriji ispod pogledajte kako manekenke izgledaju:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading