JEZIVO DA JEZIVIJE NE MOŽE: Roditelji BEBU prodali kako bi imali novca da OVO kupe sebi! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

22.10.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj koji je rastužio sve.

JEZIVO DA JEZIVIJE NE MOŽE: Roditelji BEBU prodali kako bi imali novca da OVO kupe sebi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U šokantnom incidentu iz Zapadnog Bengala, par je preduzeo uznemirujući korak prodavši svoje osmomesečno dete u zamenu za iPhone 14. Ono što ovo čini još uznemirujućijim je to što su nameravali da koriste iPhone da dokumentuju svoje avanture na putovanju i kreirajte video snimke na Instagramu.

Srećom, vlasti su odmah intervenisale nakon što su primile informaciju od zabrinutog stanovnika koji živi u istom naselju. Dete je vraćeno od osobe koja je platila novac za bebu. Uhapšene su majka i žena koja je kupila dete, ali je otac uspeo da pobegne, a policija aktivno traga za njim.

 

@kulturanatiktoku U šokantnom incidentu iz Zapadnog Bengala, par je preduzeo uznemirujući korak prodavši svoje osmomesečno dete u zamenu za iPhone 14. Ono što ovo čini još uznemirujućijim je to što su nameravali da koriste iPhone da dokumentuju svoje avanture na putovanju i kreirajte video snimke na Instagramu. Srećom, vlasti su odmah intervenisale nakon što su primile informaciju od zabrinutog stanovnika koji živi u istom naselju. Dete je vraćeno od osobe koja je platila novac za bebu. Uhapšene su i majka i žena koja je kupila dete, ali je otac uspeo da pobegne, a policija aktivno traga za njim. Lokalna zajednica je postala sumnjičava kada su primetili višenedeljno odsustvo bebe, zbog čega su prijavili incident vlastima. Tokom istrage, majka je priznala zločin, priznajući da su ona i njen muž doneli nezamislivu odluku da zamene svoje dete za iPhone kako bi mogli da privuku pažnju na društvenim mrežama tako što će podeliti svoja putovanja. U šokantnom otkriću godine, otkriveno je da je otac ranije pokušao da proda i njihovu sedmogodišnju ćerku. Kao rezultat toga, par se suočava sa pravnim optužbama, a žena koja je kupila bebu optužena je za trgovinu ljudima. Slučaj je i dalje pod istragom jer vlasti pokušavaju da otkriju sve detalje u vezi sa ovim duboko uznemirujućim i srceparajućim incidentom. #kulturanatiktoku #indija #vesti #iphone14 #tragedija #bengali #indija #india #zanimljivosti #svet #tiktokpoll ♬ original sound - KulturaNaTikToku

 

Lokalna zajednica je postala sumnjičava kada su primetili višenedeljno odsustvo bebe, zbog čega su prijavili incident vlastima. Tokom istrage, majka je priznala zločin, priznajući da su ona i njen muž doneli nezamislivu odluku da zamene svoje dete za iPhone kako bi mogli da privuku pažnju na društvenim mrežama tako što će podeliti svoja putovanja.

U šokantnom otkriću godine, otkriveno je da je otac ranije pokušao da proda i njihovu sedmogodišnju ćerku. Kao rezultat toga, par se suočava sa pravnim optužbama, a žena koja je kupila bebu optužena je za trgovinu ljudima.

Slučaj je i dalje pod istragom jer vlasti pokušavaju da otkriju sve detalje u vezi sa ovim duboko uznemirujućim i srceparajućim incidentom. Ovaj šokantni događaj izazvao je gnev i nevericu u zajednici i podstakao diskusiju o zloupotrebi društvenih mreža i trgovini ljudima. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena i da će se ovakvi stravični događaji sprečiti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading