SESTRE KARDAŠIJAN ZARATILE: Posvađale se oko pevača kog SRBIJA obožava, njegov odgovor nasmejao je sve!

Autor: M.O.

Lifestyle

09.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate sestre su ponovo u ratu.

SESTRE KARDAŠIJAN ZARATILE: Posvađale se oko pevača kog SRBIJA obožava, njegov odgovor nasmejao je sve!

Foto: printscreen/youtube.com

Sestre Kim i Kortni Kardašijan su u njihovom porodičnom rijalitiju prikazale da nisu bile u najboljim odnosima.

Sve se dešavalo kada je Kim sarađivala sa čuvenim brendom Dolče i Gabana, te bila kreativni direktor njihove revije. To se odigralo nekoliko meseci posle Kortninog venčanja u Italiji, gde je i ona sarađivala sa pomenutim brendom.

Ona je smatrala da Kim koristi neke komade koji su bili deo njenog venčanja, pa joj je to zamerila, a u poslednjoj epizodi njihovog rijalitija, njih dve su razgovarale, ali se čini da nisu baš rešile nesuglasice.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Kortni i Kim se tuku.

 

Deo o kom se najviše priča jeste replika Kim koja besno izgovara da se i ona udala u Italiji, te da je na njenom venčanju pevao Andrea Bočeli, što je slučaj i sa Kortni.

O celoj priči oglasio se i sam Bočeli, koji je svojom porukom nasmejao ceo svet, a i na ovaj način hteo da pomiri sestre.

Republika

Foto: instagra/printscreen

 

 

- Drage Kim i Kortni, polaskan sam što obe volite moj glas i uvek ću rado pevati za vas. Ali znate, postoji neko ko je mnogo mlađi i mnogo više može da pomogne - Mateo Bočeli, kog vaša majka Kris dobro zna. Vidimo se uskoro u Toskani. Andrea - napisao je slavni pevač.

Mateo Bočeli je, kao što pretpostavljate, sin Andree Bočelija, koji je takođe pevač, a sa ocem je nastupio na Kortninom venčanju. Na ovaj način je stariji Bočeli hteo da poruči sestrama da nema mesta svađi i da u njegovoj porodici ima talentovanih izvođača za sve.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading