POTRESNA ISPOVEST ŽENE KOJU SU SPASLI DINČA I NJEGOVA SUPRUGA: Muž me je silovao, a sina od 3 i po meseca tukao!

Autor:

Vesti

09.07.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritisnuo mi je grudni koš tako da nisam mogla da se pomeram, sačekala sam da ode na posao i sutradan pozvala policiju, priča D. S..

POTRESNA ISPOVEST ŽENE KOJU SU SPASLI DINČA I NJEGOVA SUPRUGA: Muž me je silovao, a sina od 3 i po meseca tukao!

Foto: Shuterstock, Pink.rs

D. S. tvrdi da ju je nevenčani suprug silovao, a zatim pretukao petomesečnu bebu jer je plakala. Potresnu ispovest iznela je za TV Pink.

D. je rekla da je poslednja dva i po meseca krenulo maltretiranje, da se njen nevenčani muž promenio i da ne zna šta se to tačno dogodilo sa njim.

"Mi živimo zajedno od jula prošle godine i sve je bilo u redu do pre dva meseca", rekla je D.

Kako kaže, ona nije želela da ima odnose, jer je primetila da se on čudno ponaša, međutim, dodaje da to njega nije interesovalo uopšte.

"Obratila sam se drugarici za pomoć, međutim ja sam joj rekla da ne priča nikome. Kada se to ponovilo, ona je ispričala mojoj sestri sve. Ja nikada nisam videla da on tuče dete, ali svaki put kada bih došla iz prodavnice ili lekara dete je plakalo i imalo modrice", rekla je S.

Foto: Republika

 

Maja Raković, predstavnik Biroa za trgovinu ljudima je rekla da je beba izuzetno mirna, da želi kod svakoga. Dodaje da su primetne povrede, što se pokazalo i kod lekara.

"Obrazloženje oca je bilo da ga je slučajno zakačilo i da se samo povredilo. Međutim, svima je jasno da dete od pet meseci ne može samo da se povredi", rekla je Raković.

D.S. je rekla da se kobne noći dogodilo ponovo da je želeo da spava sa njom, međutim, da ga je ona odbila i da je počela da plače što je probudilo dete.

"Tada je on ustao da navodno uspava dete i rekao da će se vratiti i da ne smem da ustanem. Tada se vratio i pritisnuo grudni koš tako da nisam mogla da se pomeram", rekla je D. i dodala da je on završio sa tim što je hteo i otišao da spava.

Kako kaže, sačekala je da ode na posao i sutradan pozvala policiju.

"On je sada u pritvoru, to je sve što znam", ističe ona.

Raković je rekla da je D. želela da osvesti i druge žene koje trpe nasilje i da se pošalje poruka da niko to ne treba da trpi i da ćuti.

"Ovo su teški momenti, mi govorimo o bebi koja je dobila modrice sa svega četiri, pet meseci", rekla je Raković.

Ona ističe da istraživanja pokazuje da beba u tom uzrastu može dobiti niz povreda koje mogu ostaviti posledice.

Novinarka Jelena Dinčić rekla je da je sestra D. vaspitačica u vrtiću i da je primetila da "nešto nije u redu".

"Saznali smo šta se desilo i odmah smo rekli da dete dođe kod nas. Kada bi svako pomogao kolegi, komšiji i poznanicima bilo bi mnogo manje nepravde", rekla je Dinčić.

Kako kaže, vikend pre toga videla je to dete koje je imalo posekotinu na vratu i sitne hematome. Dodaje da je pitala šta je sa njim, da se raspitivala.

"Nakon sedam dana dogodilo se to što se dogodilo", rekla je Dinčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading