Jedna nepromišljena odluka, koštala je zauvek LEPOTE i normalnog života: "Sada moram da UPOZORIM sve, kako se ne bi kao ja uništili"

Autor: M.O.

Lifestyle

07.06.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan momenat je zauvek promenio njeno lepo lice i pravo na normalan život

Jedna nepromišljena odluka, koštala je zauvek LEPOTE i normalnog života: "Sada moram da UPOZORIM sve, kako se ne bi kao ja uništili"

Foto: youtube.com/printscreen

Kejti Stablafild je devojka koja je kada je imala 18 godina pokušala da učini samoubistvo, tako što je uzela bratovu pušku upucala se u lice. 

Sada kada je prežiivela sve, trudi se da upozori sve, te apeluje da nikada niko tako nešto ni ne pomišlja. 

Kejt je uvek bila vrlo uspešna te je uvek stremila ka velikim stvarima, vedra i nasmejana. Sve što se dogodilo jeste, raskid sa tadašnjim dečkom, koji je izazvao njenu depresiju i bedak. 

Tada je donela najgoru i nepromišljenu odluku. Metak je promašio mozak, ali je napravio nepopravljivu štetu na njenom licu. 

- Nikada neće jesti, nikada neće piti, nikada se neće sama moći kupati, nikada neće razgovarati, biće kao "biljka". Jednostavno će morati provesti ostatak života u posebnoj ustanovi - saopštio im je tada doktor. 

U tom trenutku je njen otac odlučio da ne želi odustati od nje, znao je da je spreman boriti se da preživi.

Pogledajte kako je izgleda nekada i kako izgleda Kejti sada:

 

Kada se Kejti probudila, bila je u šoku šta je uradila i veoma zahvalna što je dobila drugu priliku. 

- U potpunosti sam se sećala što sam učinila. Pomislila sam: "Kako sam si to mogla napraviti, kako sam to mogla napraviti svojoj porodici " - podelila je Kejti. 

Doktori su tada uspeli da rekonstruišu njen deo lica, te je ubrzo otišla na tranplantaciju kože. 

- Bila je to prilika da jednog dana ponovno imam svoje lice i svoj život… Bila je to vrlo teška odluka za mene jer sam znala da će neko morati preminuti kako bih ja dobila to lice - rekla je ona. 

Tri godine i 22 operacije posle, Kajti je pozvana na transplantaciju.

Operacija je zahtevala 11 hirurga i više od jednog dana vremena. Iako sada ona ne izgleda ni približno kao nekada, onda je istrajna i odlučna da iskoristi ovo loše iskustvo kako bi pomogla drugima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading