OVAKO DOBIJETE NOVAC I PROMENITE SUDBINU! Stručnjak tvrdi da ćete sve okrenuti u svoju korist - URADITE ODMAH

Autor: N.J.

Lifestyle

20.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo uzmite jedan papir i olovku.

OVAKO DOBIJETE NOVAC I PROMENITE SUDBINU! Stručnjak tvrdi da ćete sve okrenuti u svoju korist - URADITE ODMAH

Foto: Photo by Ron Lach from Pexels

Žena piše

Numerolog Stefan Dragojlović najavio je završavanje svega onoga što je loše, odlaskom Retrogradnog Merkura. On je sugerisao da je ovo godina "čudaka i ludaka", devetka nam donosi završetke, ali i prekid svakog zla.

Gardijanski kod

- To su zaštitni kodovi za sve ljude. Ne postoji greška i ne postoji nepravda, generalno u životu. Koliko god da mi iz ugla prosečnog smrtnika vidimo nepravdu, ne postoji greška postoji lekcija. Koliko god da se nešto žalimo, to Univerzum ne voli. Kroz gardaijanske kodove, svi koji gledaju ovo "podešeni su" da dobiju pomoć i mi gledamo pozitivne stvari. Samo pozitivno možemo da menjamo širinu svesti, da menjamo naše sudbine, zato postoje mediji, astrologija, numerologija i svi postojimo sa nekim razlogom kao što postoji psihijatar - objasnio je on u emisiji "150 minuta".

Foto: pixabay.com

Novac u novčaniku

2796

- Morate ga zapisati i staviti u novčanik. I sada i ubuduće uvek će se svi kodovi držati u novčaniku, zato što je novčanik mesto gde mi držimo novac, tu su finansije, a inače tu je protok energije. Novac je energija. Trošimo, ubacujemo u novčanik, vadimo iz novčanika, i dalje. Znači to je gardijanski kod - poručio je on.

Uzmite neki papir, najbolje neka bude mali, napišite pomenuti kod (2796) i ubacite u novčanik kako bi stalno bio sa vama. Gardajanski kod je kod uspeha i sreće, i pomaže vam da napredujete na svim poljima. Pokušajte!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading