U NAREDNIH PAR DANA ZAPIŠITE SVOJE ŽELJE! Numerolog otkriva šta dalje da učinite kako bi vam se sve ostvarilo za maksimalno tri meseca

Autor: N.J.

Lifestyle

18.04.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će morati da promisli, a kome će ove nedelje sve ići od ruke?

U NAREDNIH PAR DANA ZAPIŠITE SVOJE ŽELJE! Numerolog otkriva šta dalje da učinite kako bi vam se sve ostvarilo za maksimalno tri meseca

Foto: pixabay.com

Numerolog Stefan Dragojlović otkrio je šta zvezde poručuju ove nedelje. Za početak on nagoveštava da smo ponovo u sedmici broj 1 što objašnjava da su se numerologija i pravoslavni kalendar poklopili.

- Kažu kada počne sedmica brojem jedan nakon Vaskrsa da ćemo spoznati sebe, da proširimo sebe kroz istinu i znanje i svoje srce obogatimo mogućnošću da primimo nove vrline kako bismo spoznali svet oko nas. Jedinica je specifična i često je imamo ove godine. Traži od nas da zavolimo i da prihvatimo sebe. Ljudi često mešaju ljubav prema sebi i narcizam. Jedinica nikada ne govori o narcizmu, ona nas uči da budemo milostivi prema sebi jer najveća vrlina u hrišćanstvu je samilost. Ne zamerati stalno sebi i čeprkati po prošlosti - objašnjava numerolog u emisiji "150 minuta".

Foto: Photo by Ron Lach from Pexels

Žena piše u svesku

Šta donosi jedinica posle Vaskrsa?

- Uči nas da postupamo drugačije. Da kažemo uradili smo najbolje što smo mogli i žrtvovali smo se i za kuću i za porodicu, firmu, sve smo uradili i nismo mogli da uradimo ništa bolje, a sad kada počinje nova jedinica ona kaže "Hajde da počnemo da živimo kako treba". Moramo da budemo pošteni i iskreni prema sebi. Ako se ne osećamo više u vezi u kojoj smo, hajde da je raščistimo i uđemo u drugu vezu jer to više nije ta ljubav, ako je ne osećamo. Ova jedinica kaže opustite se, oprostite sebi, uradili ste sve što ste mogli.

Šta bi trebalo da uradite?

On savetuje da zapišete tri želje. S obzirom na to da je trojka u bioritmu ima tri želje koje treba da napišete u narednih četiri dana, tri cilja zapravo, ono što će vas ispuniti, a to će vam univerzum dati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading