OD 10. DO 16. APRILA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA DATUM KOJI MORA ISKORISTITI: Svemir vas nije napustio, a sada ćete videti šta nudi!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.04.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte najsrećnije datume za svaki horoskopski znak.

OD 10. DO 16. APRILA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA DATUM KOJI MORA ISKORISTITI: Svemir vas nije napustio, a sada ćete videti šta nudi!

Foto: Shutterstock

Između 10. i 16. aprila svaki horoskopski znak ima jedan datum koji bi trebalo da iskoristi zato što važi za srećan. Ono što vam je prioritet, tome se posvetite i sigurno nećete pogrešiti.

Ovan

Najsrećniji dan je 13. april. U nedelji koja je pred vama, poslednja četvrt Meseca u Jarcu podstiče da razmislite o tome zbog čega u sve verujete i zašto bi to trebalo da prestanete da radite.

Bik

Vaš najsrećniji datum  je 13. april. Da biste mogli prihvatiti mogućnosti "širenja", prepustite se zovu svoje duše i uvek će vas dovesti do najčudnijih odredišta. Prestanite sa razmišljanjem da vam savršen život nije suđen.

Foto: shutterstock

Devojka šeta u roze haljini

Blizanci

Najsrećniji datum je 11. april. Poštovanje vlastite istine je sve važnije. Ovaj aspekt istine ukorenjen je u ono šta želite od života nasuprot rasejanim mislima.

Rak

Najsrećniji datum je 14. april. Veliki deo vašeg života širi se kroz drugačije prostore. Proteže se izvan onoga što ste mislili da morate biti i sada konačno imate mogućnost da birate ono što vi želite.

Lav

Za vas je najsrećniji datum 11. april. Jedan od najbožanstvenijih trenutaka koji se može dogoditi je kada se svemir uroti da sve vaše snove pretvori u stvarnost.

Foto: pixabay.com

Žena koja je šef na poslu

Jarac

Najsrećniji datum je 13. april. Ponekad ste strogi prema sebi jer sve doživljavate kao nemoguće. Dostojni ste svega, bez potrebe da se dokazujete. Nema nikoga kao što si ti, i nema potrebe da misliš drugačije!

Devica

Za vas je srećan datum 13. april. Zakoračićete u novo poglavlje vašeg života, i to će vam pomoći da otvorite deo priče za koju ste mislili da je zatvorena.

Vaga

Najsrećniji datum je 11. april.  Kako biste prihvatili svu božansku sreću koju pokušavate uporno da manifestujete, setite se da će svemir na kraju tražiti od vas da sami odaberete ono što želite.

Republika

Foto: pexels.com

Nasmejana i ambiciozna žena radi nasmejana

Škorpija

Najsrećniji datum je 13. april. Vi imate bogatstvo emocija i osećanja. Ponekad ste zakrčeni svim što čuvate u sebi kada ne shvatate ta osećanja, bilo zbog slomljenog srca, uspeha ili čak novih događaja, stvarate blokade u sebi.

Strelac

Najsrećniji datum je 11. april. Sreća se nikad ne precenjuje, ali ponekad se i ona menja zavisno od toga "gde ste sami sa sobom".

Foto: Shutterstock

Srećan horoskop - devojka se raduje

Vodolija

Najsrećniji datum je 11. april. Život ne znači uvek savladavanje velikih prepreka. Ove nedelje kada Venera, planeta ljubavi i bogatstva uđe u Blizance, videćete značenje izbora koji ste doneli.

Riba

Za vas je najsrećniji datum 11. april. Emocije i duša će uvek vladati vašom voljom, piše "Your Tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading