EVO KAKO IZGLEDA MILOV UNUK, NASLEDNIK NAJVEĆE IMPERIJE U REGIONU: Dobio ime po dedi, nigde u šetnju bez telohranitelja!

Autor:

Vesti

09.04.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balša Đukanović, sin doskorašnjeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, iz braka sa suprugom Milenom ima dva sina. Na nedavno održanoj konvenciji DPS u Podgorici, pred predsedničke izbore, javnost je mogla da vidi kako izgleda stariji unuk Mila Đukanovića koji je dobio ime po njemu.

EVO KAKO IZGLEDA MILOV UNUK, NASLEDNIK NAJVEĆE IMPERIJE U REGIONU: Dobio ime po dedi, nigde u šetnju bez telohranitelja!

Foto: Tanjug-S. AĆIMOVIĆ

Dečak je na konvenciji DPS u Podgorici bio glavna zvezda, a nosio je majicu sa likom svog dede. Fotografije dečaka na svom zvaničnom Fejsbuk profilu podelio je upravo Milo Đukanović, doskorašnji lider DPS. 

 

Foto: Facebook

Balša i Milena Đukanović sa sinom Milom

Inače, na mrežama se može naći snimak kako Milo Đukanović šeta unuka. Na nekakvom prilazu ili parkingu, Đukanović je usnimljen sa unukom, dečaka nosi u naručju, a iza njih,  kako se vidi na snimku, ide telohranitelj. 

 

 

Porodica Đukanović je jedna od najimućnijih u Crnoj Gori, ali i regionu. Svi članovi porodice imaju razrađene milionske biznise po svetu, kao i luksuzne nekretine. Poreklo novca nikad nisu objasnili, a građani veruju da bi sa promenom vlasti moglo da dođe i do otvaranja ovog pitanja. 

Foto: Facebook

Unuk Mila Đukanovića

Đukanović je, inače, izgubio na nedavno održanim predsedničkim izborima u Crnoj Gori i tako sišao sa vlasti posle više od tri decenije! Njega je u drugom krugu predsedničkih izbora pobedio Jakov Milatović iz Pokreta Evropa sad. Paralelno, Đukanović se povukao i sa mesta lidera DPS. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.04.2023 22:15

Bas nas zabole kako izgleda unuk tog mafijasa i kriminalca,fukare jedne,gade mi se