GDE JE NESTAO MILOV BRAT?! Izostanak Aca Đukanovića u istorijskoj noći bio je i više nego upadljiv, OTKRIVAMO IZ KOJE ZEMLJE JE PRATIO KRAH! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.04.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milo Đukanović, lider DPS, izgubio je na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, a uz njega su, dok je saopštavao rezultate u izbornom štabu, bili supruga Lidija Đukanović i sin Balša. Međutim, njegovog rođenog brata Aca Đukanovića nije bilo ni na vidiku.

GDE JE NESTAO MILOV BRAT?! Izostanak Aca Đukanovića u istorijskoj noći bio je i više nego upadljiv, OTKRIVAMO IZ KOJE ZEMLJE JE PRATIO KRAH! (FOTO)

Foto: youtube.com/PRETRES NEWS

Aco Đukanović već tri godine živi sa porodicom u Luksembrugu i ne dolazi u Crnu Goru.

Foto: youtube.com/Vijesti Online/

Rođeni brat Mila Đukanovića Aco Đukanović

Dražen Živković, glavni i odgovorni urednik TV Prva Crna Gora, kaže za naš portal da je Aco Đukanović, posle promene parlamentarne vlasti 2020, otišao u inostranstvo. 

- Milov brat je pre tri godine, kada se promenila vlast, otišao u Luksemburg, poveo je i porodicu i više se nije vraćao, a u Crnoj Gori je akter najvećih afera...  - kaže Živković. 

Biznis koji ima razrađen u Crnoj Gori, dodaje, Đukanoviću neometano funkcioniše. 

- Biznis mu normalno funkcioniše, samo sto on čovek nije tu - navodi Živković. 

Inače, Aco Đukanović danas izgleda potpuno drugačije. Sudeći prema fotografiji do koje je došao naš portal, brat lidera DPS se doslovno prepolovio. 

Foto: Privatna arhiva

Brat Mila Đukanovića Aco Đukanović

Milo Đukanović je, podsetimo, izubio na predsedničkim izborima u Crnoj Gori. Novi predsednik Crne Gore je Jakov Milatović iz "Pokreta Evropa sad". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Crnogorka

03.04.2023 19:00

Utekao na vrijeme, sad će i brat lopov za njim, prebacio ukradeni i sad uživa!!!

Vesna

04.04.2023 00:34

Ne moze da utekne ni na kraj sveta,jer postoji interpolova poternica,koja ce ga vratiti tamo odakle je pobegao fukara jedna