POJAVILA SE HIT SLIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! U Crnoj gori se od sda plaća dinarima?! IZBORI DONELI BROJNE PROMENE?! (FOTO)

Autor:

Svet

03.04.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbori u Crnoj Gori na kojima je pobedio predsednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović već su doneli brojne promene.

POJAVILA SE HIT SLIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! U Crnoj gori se od sda plaća dinarima?! IZBORI DONELI BROJNE PROMENE?! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Slika slavlja naroda zbog odlaska sa vlasti višedecenijskog predsednika Mila Đukanovića širi se svuda na društvenim mrežama, te je u svemu tome jedna fotografija izazvala posebnu pažnju. 

Naime, iz jednog kafića pojavila se slika kafe, ispod koje stoje dinari. Ovo je na svom instagram profilu podelio lider Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković koji je kroz šalu napisao ,,U Crnoj Gori se kafa već plaća dinarima". 

Podsetimo, Dajković je prethodno uputio čestitke novoizabranom predsedniku Crne Gore uz nadu da će Milo Đukanović i njegov uskoro DPS biti ugašeni. 

Bez obzira na ideološke razlike između naših političkih organizacija, smatram da će gospodin Milatović biti dobar predsednik koji će već u prvim mesecima svog mandata imati ozbiljan izazov – da pomiri dve suprotstavljene Crne Gore. Gospodin Milatović će u Slobodnoj Crnoj Gori imati iskrenog prijatelja, dok god bude radio u interesu našeg naroda i države. Gospodine Milatoviću, neka vam je srećno.  S druge strane, imam poruku i za poraženog kandidata: Gospodine Đukanoviću, želim vam srećan odlazak u prošlost, a vašoj partiji brzo gašenje - kazao je Dajković za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading