ĆERKU JE TOVILA TESTENINOM I TERALA JE DA SNIMA RIJALITI: Devojčica je bila prisutna kada joj je majka dovodila PEDOFILE u kuću

Autor: N.J.

Lifestyle

10.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je majku iz pakla koja je odgajala na čudan i neobičan način.

ĆERKU JE TOVILA TESTENINOM I TERALA JE DA SNIMA RIJALITI: Devojčica je bila prisutna kada joj je majka dovodila PEDOFILE u kuću

Foto: YouTube/WE tv

Hani Bu Bu u emisiji plače

Mama Džun prijavila je ćerku na izbor lepote kada je bila mala, ali su mnogi mislili da devojčica ne može pobediti jer je gojazna, što se nikako nije uklapalo u pravila tog takmičenja. Ipak, upravo takav izgled doneo je devojčici popularnost, a onda je njena majka rešila da od Hani Bu Bu napravili rijaliti zvezdu. Osim nje, cela porodica imala je višak kilograma, a onda je otkriveno i zbog čega.

Foto: YouTube/Entertainment Tonight

Hani Bu Bu plače

Mnogi su bili u saglasnosti da je mama Džun nesavesna.

Otkriven je "tajni recept" mame kojim je porodicu dovela do stanja morbidne gojaznosti: Testenina natopljena gomilom putera! Osim tog porodičnog recepta, Hani je od mame dobijala i "specijalne sokiće" koji su joj pomagali da "živne", a kasnije se ispostavilo da je reč o energetskim napicima.

Onda je otkriveno sledeće: mama Džun navukla se na drogu!

I to nije bilo sve, policija je često privodila, a ona je imala momka koji je između ostalog bio osuđen da je zlostavljao dete.

Foto: Printscreen/Youtube/ Anderson

Hani Bu Bu na takmičenju

Veliki ciljevi

I pored svega, devojčica je nekako uspela da se izdigne, a danas ima 18 godina i planira da ostvari svoju veliku želju, a to je da postane medicinska sestra.

- Hoću da budem najbolja što mogu, ali želim i da zarađujem novac. Želim i da imam sve petice. Zato se na svakom polju trudim najviše što mogu. Stara Alana nema veze sa novom Alanom - rekla je jednom ona, a prenosi "Stil".

Još uvek ima problema sa viškom kilograma, ali sada je daleko srećnija i mirnija i vodi život kakav je želela, van kamera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Gde je majka?

Ove godine, nakon mnogo partnera skrasila se pored Džastina Strauda sa kojim je u martu sklopila građanski brak. Sve je naravno zabeleženo i emitovaće se u novoj sezoni njenog rijalitija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by toofab (@toofabnews)

- Ovo je bio prvi put da je porodica bila zajedno od 2014. godine. Bilo je stvarno posebno venčati se na mestu gde moja porodica i ja imamo toliko uspomena! Želeli smo da imamo skromno i veoma intimno venčanje, tako da nismo imali kumove ni deveruše. Sve četiri moje devojke otpratile su me do Džastina, a njegova majka pratila ga je do oltara - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading