U ŠESTOJ DECENIJI JE "GENETSKI DŽEKPOT": Skinula se u BEZOBRAZNI bikini i nema zgodnije žene od nje, evo koja je njena tajna (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Padma Lakšmi ima savršenu figuru za koju su zaslužne dve stvari.

U ŠESTOJ DECENIJI JE "GENETSKI DŽEKPOT": Skinula se u BEZOBRAZNI bikini i nema zgodnije žene od nje, evo koja je njena tajna (FOTO)

Foto: YouTube/Jimmy Kimmel Live

Poznata voditeljka i glumica Padma Lakšmi našla se ove godine na naslovnici Sports Illustrated Swimsuit magazina. Ona ima 52 godine, a reakcije ljudi na naslovnicu bile su odlične.

Pozirala je u minijaturnom bikiniju koji je sastavljen od svetlucavih, zlatnih, malih školjki. Pokazala je svoj ravan stomak, bujne grudi i oblu pozadinu.

Foto: YouTube/Jimmy Kimmel Live

Padma Lakšmi u emisiji

Magazin Sports Illustrated Swimsuit poručuje:

- Kada smo rekli da će ova godina biti ispunjena epskim ženama koje osnažuju, inspirišu i koriste svoje platforme da budu i viđene i saslušane, to smo mislili. Kao autorka, aktivistkinja, glumica, model, filantrop i televizijska voditeljka, ne postoji ništa što Padma Lakšmi ne radi i sada se pridružuje stranicama našeg izdanja kao model za kupaće kostime. "Padmina lista dostignuća je zapanjujuća kao i ona i velika nam je čast predstaviti je u izdanju za 2023".

"Ovo je genetski džekpot", "Žena je zadivljujuća", "Prirodna lepotica", "Niko se ne bi žalio da ovako izgleda u svojim 50-im", , "Vau, bez teksta sam", samo su neki od komplimenata ispod ovih fotografija.

Ona je bila zatečena kada je dobila ponudu.

- Ubila bih za ovo kada sam imala 20 godina i bila model, to je bio sveti gral, ali nikada me nisu pozvali za nešto tog tipa i stvarno sam mislila da je taj brod prošao, da budem iskrena. Nisam verovala onome što sam čula preko telefona, poludela sam i samo sam rekla: "Moram da odem u teretanu".

Kaže da redovno ide u teretanu. Pored toga dva puta mesečno ide na limfnu drenažu, boks, jogu, kardio, voli pilates, a na trening ide najmanje pet puta nedeljno.

Pored treninga pazi i na ishranu, i trudi se da 50 odsto onoga što unosi bude voće i povrće. Kaže da najčešće konzumira sočivo, integralni pirinač, pasulj, suvo voće, orašaste plodove... Takođe, svaki dan pije tri litra vode, prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading