OVO JE NAJMOĆNIJA KOMBINACIJA ZA ČIŠĆENJE ZAPUŠENIH ODVODA: Prirodno sredstvo UNIŠTAVA neprijatne mirise, a voda će teći bez problema

Autor: N.J.

Lifestyle

02.04.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno poznata kombinacija, ali očigledno izuzetno delotvorna.

OVO JE NAJMOĆNIJA KOMBINACIJA ZA ČIŠĆENJE ZAPUŠENIH ODVODA: Prirodno sredstvo UNIŠTAVA neprijatne mirise, a voda će teći bez problema

Foto: YouTube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

Ako osećate neprijatne mirise iz odvoda ili pak želite samo da ih pročistite bez nekog posebnog razloga, ova kombinacija odlična je za čišćenje. Ne zahteva neke skupe sastojke, a čišćenje se završava za oko 15 minuta. Rezultati su fantastični, a vi ćete biti prezadovoljni. Probajte da očistitie sudoperu ključalom vodom, sodom bikarbonom i sirćetom. Evo šta bi trebalo da uradite, pogledajte u nastavku.

Još jedna preporuka, neprijatni mirisi dolaze od hrane, zato se trudite da ne završe u odvodu jer može doći do velikog zapušenja što će biti teško rešiti, ali uz ovu moćnu kombinaciju sve je moguće.

Foto: YouTube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

Sipanje sode bikarbone u sudoperu

Napunite kuvalo vodom i pustite da proključa. Sipajte vrelu vodu u odvod. Posle sipajte oko 130 grama sode bikarbone. Nakon toga odmah ćete videte kako se dešava reakcija. Tako ostavite pet do deset minuta i ne dodajte ništa. Nakon što je soda bikarbona stajala, dodajte 230 mililitara sirćeta. Odmah će se desiti reakcija koju ćete čuti. Ostavite da stoji sirće oko dva minuta.

Ponovo vodu sipajte u kuvalo i ostavite da proključa, slobodno napunite kuvalo do kraja. Ključalu vodu ponovo sipajte u odvod. Ako je odvod jako zapušen, ovo je odličan način da ga otpušite bez mnoge muke, a i hemije. Čak i da nije otpušen, ovo je odlično za preventivno čišćenje jer tako nećete imati problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading