DA LI GA JE SRPKINJA BOLJE PONELA? Tamara Dragičević i Eva Longorija u istom kompletu - pametno istakle sve obline (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

20.03.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica i njena koleginica imaju sličan ukus.

DA LI GA JE SRPKINJA BOLJE PONELA? Tamara Dragičević i Eva Longorija u istom kompletu - pametno istakle sve obline (FOTO)

Foto: Tanjug/AP. ATA Images

Kompleti su poslednjih godina postali izuzetno popularni, jer se ne moraju nositi samo u paru. Kada ih kupite kasnije možete koristiti i odvojeno i od dva komada praviti bezbroj modnih kombinacija. Takođe, sve češće možemo da vidimo prsluke kao deo kompleta i sigurno oni postaju aktuelniji. Najpopularnije su zasigurno crna i bela boja, a da je to tako pokazale su holivudska zvezda Eva Longorija i srpska glumica Tamara Dragičević.

Eva je ponela komplet i to upravo belo odelo s prslukom na premijeri filma Flamin' Hot, čiju režiju sama potpisuje. Odlučila se za elegantne pantalone sa visokim strukom, dok je jednostavan prsluk bio pun pogodak! Strukiran, dugački sako brenda Boden uz jednostavne salonke je dobitna kombinacija. Priču je zaokružila minimalnom šminkom i opuštenom frizurom. Nakit je bio izuzetno diskretan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skinny (@rickyxleo)

U sličnoj odevnoj kombinaciji mogli smo nedavno da primetimo i Tamaru Dragičević, a ona je na Instagramu podelila fotografije i oduševila svoje fanove.

Obukla je pantalone sa dubokim strukom, a jednostavan prsluk samo je padao. Za razliku od njene koleginice iz Holivuda, ona nije ponela blejzer, a efekat je - još bolji! Primećujemo da oba modela imaju dubok struk zbog čega malo kome mogu stajati loše, jer iako imate problema sa viškom kilograma ovaj model pantalona to vešto krije, piše "Glosi".

Koja kombinacija se vama više dopada?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading