ŠNALA ZA KOSU JE UMALO UBILA: Žena unakazila lice - Pakao od bolova, evo šta joj se desilo HOROR! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.03.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Đina je mogla da umre zbog šnale za kosu.

ŠNALA ZA KOSU JE UMALO UBILA: Žena unakazila lice - Pakao od bolova, evo šta joj se desilo HOROR! (FOTO)

Foto: Facebook/Jeena Panesar

Đina Panesar vraćala se automobilom nakon posla kući. Nije brzo vozila i poštovala je propise. Ipak, mogla je da nastrada. Na putu bilo je ograničenje 60 km/h, a ona je vozila 50. Kada je izgubila kontrolu nad vozilom, udarila je automobilom u drvo. Proklizala je automobilom pre nego što se prevrnula i povredila glavu.

Zbog udara njena šnala koju je nosila zabila se u potiljak. Ona je istrčala iz automobila i tražila pomoć od drugih vozača pre nego što se onesvetila. Nakon toga završila je u bolnici.

Kopča je bila dužine 10 centimetara. Šokantne slike koje je podelila otkrile su kakvu štetu je pretrpela, a rana je dosezala do leve obrve. Nakon šest nedelja muke, nije mogla ni da se pomeri jer joj je taj deo bio zašiven.

Foto: Facebook/Jeena Panesar

Đina pokala ožiljak nakon nesreće

- Mislila sam da ću umreti. Kada su se automobili sudarili šnala mi se zabila u stražnji deo glave. Bilo je jako bolno. Ako ste ikada zaboravili da skinete šnalu tokom noći znate koliko to može biti loše. Od šoka i hladnoće na početku nisam osećala bol - priča ona i dodaje da lekari nisu hteli da je puste da vidi štetu kako se ne bi uplašila.

Inače, ona radi u školi i baš često koristi šnale za kosu jer joj je teško svaki dan da pravi frizuru.

Nisam znala da nošenje šnale tokom vožnje može da izazove takav problem dok nisam doživela nesreću.

Nakon saobraćajke u bolnici je provela tri dana, i još uvek se nije u potpunosti oporavila, prenosi "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading