SVE SKANDAL DO SKANDALA! Prvo je tužila CELU porodicu KARDAŠIJAN, prodavala golišave slike i zarađivala MILIONE, a sad objavom rastužila fanove - Napravila drastičan korak i sve zbunila

Autor: N.J.

Lifestyle

11.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odustaje od karijere.

SVE SKANDAL DO SKANDALA! Prvo je tužila CELU porodicu KARDAŠIJAN, prodavala golišave slike i zarađivala MILIONE, a sad objavom rastužila fanove - Napravila drastičan korak i sve zbunila

Foto: Profimedia

Nakon što je Anđela Vejt poznatija kao Blek Čajna zaradila 240 miliona 2021. godine prodajom svojih golišavih slika, odustaje od karijere na Onli fans - u. Ona je i mama dvoje dece i ovoga puta misli da je došla do “kraja ulice“ zbog čega definitivno odustaje.

- Više ne radim na Onli fans-u - rekla je u jednom šou i tu se dotakla i negativnih komentara i poručila:

- Jednostavno menjam sve na sebi - dodala je bivša striptizeta koja je postala rijaliti zvezda.

- To je slepa ulica, sve te stvari su slepa ulica, a ja znam da vredim više od toga.

Ona ima desetogodišnjeg sina i šestogodišnju ćerku i oni su glavni razlog napuštanja ove platforme. Ona želi da bude dobra mama zbog čega je rešila da stavi tačku na karijeru. Takođe, mnogi pravni problemi doprineli su da odustane od Onli fans - a. Dobila je dve glumačke uloge zbog čega joj je bilo lakše da ne radi na pomenutoj platformi.

Međutim, kako ne bi omalovažila stranicu ili one koji pošteno zarađuju na platformi, poručila im je da uzmu svoj novac, ali da ne dopuste da novac određuje ko su, piše “Njujork post“.

Inače, njena ćerka dobijena je iz odnosa sa Robom Kardašijanom, jedinim muškim članom te porodice. Između porodice Kardašijan i nje oduvek je postojala netrepeljivost, ali nakon što je ostala u drugom stanju prihvatili su je. Onda je ona podnela tužbu protiv cele porodice Kardašijan, na sudu je izneto mnogo prljavog veša, a pisali su da je navodno davila Roba i uperila pištolj u njega. Na kraju izgubila je na sudu. Tražila je više od 60 miliona dolara što nije dobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading