SVEKRVA ME JE ČUPALA ZA KOSU, A SUPRUG JE STAO NA NJENU STRANU: Kada čujete šta je razlog svađe - NEVERICA!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.03.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svekrvu nije briga i misli da nije uradila ništa loše.

SVEKRVA ME JE ČUPALA ZA KOSU, A SUPRUG JE STAO NA NJENU STRANU: Kada čujete šta je razlog svađe - NEVERICA!

Foto: Shutterstok

Jedna žena ispričala je da se oseća uvređeno nakon komentara i postupka svekrve, iako nju nije briga za to. Ženin suprug takođe se uvredio, ali na početku ni on nije razumeo čemu tolika "drama".

Žena je poželela pre svega da druge malo edukuje o rasizmu. Svekrva je povukla za kosu i pitala je da li je to uopšte njena kosa. Sin se naljutio na majku, ali ona ne planira da se izvini jer ne misli da je uopšte uradila nešto loše, već naprotiv! Svekrva kaže da je to bio gest divljanja njenoj tamnoj boji kose.

- Ja sam žena mešovite rase. Kada sam prošla pored svekrve ona me počupala. Rekla sam joj da ne volim kada me neko čupa, na šta je odgovorila: "Zašto je l to veštačka kosa?" - priča žena uznemireno.

Foto: Shutterstock

Svekrva razdvaja muža i ženu

Svekrva ne planira da se izvini jer smatra da nije htela ništa loše da joj uradi.

- Pitala sam je da li je njoj nekad neko uradio tako nešto. Ona je odmah slagala. Osećam se loše zbog te situacije i ovako nešto se nije dešavalo u porodici - nastavlja dalje žena, a piše "Miror".

Ovo ponašanje možda nije bilo zlonamerno, ali deluje kao čista provokacija. Mnogi su na Redditu gde je objavljena ova ispovest, stali na stranu žene i pružili joj podršku. Jedna devojka je napisala:

- Tako mi je žao što ti je to učinila. Ovo je potpuno nepristojno i rasistički. Niko ne sme to da ti uradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading