ZAPAMTIĆE JE ZA CEO ŽIVOT! Dečko je ucenjivao videom za odrasle, ona čekala pravi momenat - Nikad brutalnija osveta!

Autor:

Lifestyle

27.02.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbila je da spava sa njim, a on je zapretio da će proširiti njihove snimke intimnih odnosa.

ZAPAMTIĆE JE ZA CEO ŽIVOT! Dečko je ucenjivao videom za odrasle, ona čekala pravi momenat - Nikad brutalnija osveta!

Foto: www.pexels.com

Navodni napad dogodio se 25. februara u Indoneziji. Žena je nasrnula na svog partnera dok su boravili u hotelu, a povod svađe bila je njegova pretnja da će proširiti snimke seksa, ako ne bude spavala sa njim.

Nakon toga, žena je navodno muškarcu odsekla penis. Prema izveštajima još uvek nije optužena, ali su je lokalni mediji slikali kako je vode vezanu lisicama. Rekla je policiji da je sve počelo kada je muškarac navaljivao na nju da spavaju što je jasno odbila, jer nije bila raspoložena za intimni odnos. Zajedno su više od pola godina, a na dan kada se desio incident prema rečima svedoka nije se čula svađa.

Foto: Shutterstock

Muškarac u bolničkoj postelji

Ipak, čulo se kako muškarac vrišti od bola. On je hitno prebačen u bolnicu nakon što mu je odsečen penis i izgubio je dosta krvi. Trenutno se nalazi na intezivnoj nezi.

- Na temelju izjave osumnjičene, bili su u vezi oko sedam meseci. Dakle, dogovorili su sastanak u hotelu, tada je muškarac tražio seks što je žena odbila. Kada mu je uskraćen seks, muškarac je pretio da će širiti snimke njihovih intimnih aktivnosti. Zatim, kada je bio spreman za tuširanje, osumnjičena je izvela napad. Uzela je nož koji je pripadao muškarcu i odrezala mu penis - rekao je šef policije Sibolga Taryono Rajarja.

Recepcionar je istakao kako nije ništa čuo kao ni drugi svedoci, samo je tvrdio da mu je žena tražila lekarsku pomoć jer je njen partner obilno krvario.

Policija čeka razgovor sa lekarima, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading