BARSELONA LETI IZ LIGE? Skandal EPSKIH razmera potresa Španiju!

Autor:

Sport

11.03.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je pokrenuta, a katalonski velikan nalazi se u ozbiljnom problemu.

BARSELONA LETI IZ LIGE? Skandal EPSKIH razmera potresa Španiju!

Foto: Tanjug/AP

FK Barselona

Ogroman skandal potresa Španiju.

Barselona bi mogla da se nađe u velikom problemu pošto je trenutno klub pod istragom tužilaštva zbog toga što je otkriveno da je kompaniji bivšeg sudije i potpredsednika Sudijske komisije Španije uplaćivala milione evra.

Sve ovo radili su bivši predsednici kluba, Đozep Marija Bartomeu i Sandro Roselj, koji se terete da su u periodu od 2001. do 2018. godine uplaćivali milione evra Hoseu Mariji Enrikezu Negreiri.

U pitanju je nekadašnji sudija i predsednik Sudijske komisije FS Španije, pa bi ovaj skandal mogao da poprimi epske razmere, a Barselona bi se u tom slučaju suočila i sa izbacivanjem iz La Lige.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone

 

Navodno je pomenuti Negreira svesno delegirao sudije za utakmice Barselone kako bi "pomogao" katalonskom gigantu, a za uzvrat je dobio veliki novac.

Odbrana Barselone je više nego komična! U klubu tvrde da su kompaniji "Dasnil 95" uplaćivali novac kako bi dobijali Negreirine savete o tome kako da se njihovi fudbaleri ponašaju prema sudijama.

Aktuelni predsednik kluba Đoan Laporta, koji je bio predsednik kluba i u periodu koji je sporan, ne nalazi se u optužnici, ali je pod pritiskom prvog čoveka tamošnjeg fudbala Havijera Tebasa da se povuče sa funkcije. Kako će se ovaj skandal završiti ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Analiticar

11.03.2023 12:25

Pre BARSE , REAL treba da leti. CEO VEK se preko KRALJA pljacka narod. Klub sa NAJVECI dug a DRZAVA sve brise.