UŽAS ZA BARSELONU: Katalonija na IVICI SUZA!

Autor:

Sport

26.02.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci su imali sve u svojim rukama, ali...

UŽAS ZA BARSELONU: Katalonija na IVICI SUZA!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Barselone Robert Levandovski

Fudbaleri Barselone prokockali su ogromnu priliku da stave "jednu ruku" na pehar prvaka Španije. Katalonci su doživeli bolan poraz od Almerije u gostima minimalnim rezultatom 1:0 (1:0), što je prva pobeda crveno-belih u istoriji nad velikanom sa stadiona "Kamp Nou".

Trenutak odluke viđen je u 24. minutu kada je Ture zatresao mrežu gostiju, postigavši svoj peti pogodak u Primeri, na asistenciju Suareza.

 

 

Barsa je imala terensku inicijativu i nekoliko odličnih šansi da makar izbegne poraz, a domaćin je upisao velika tri boda u borbi za opstanak u elitnom rangu španskog fudbala.

Izabranici trenera Ćavija Ernandeza, posle remija Reala i Atletika u madridskom derbiju (1:1), mogli su i do "plus 10" na tabeli La lige, ali su ostali lideri sa samo sedam poena viška u odnosu na važećeg šampiona.

Naredni izazov Katalonce očekuje već u Kupu kralja, a reč je o "El Klasiku" koji je zakazan za 2. mart, dok će tri dana kasnije u okviru 24. prvenstvenog kola ugostiti Valensiju. Sa druge strane, Almerija će se dan ranije sastati sa Viljarealom...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading