BARSA HITA KA TITULI: Robertova ISTORIJSKA partija, Leva nastavio da rešeta!

Autor:

Sport

19.02.2023

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf Katalonaca.

BARSA HITA KA TITULI: Robertova ISTORIJSKA partija, Leva nastavio da rešeta!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone

Fudbaleri Barselone savladali su Kadiz sa 2:0 u okviru 22. kola Primere.

Ćavijevi izabranici su ovim trijumfom učvrstili prvo mesto i imaju osam poena više u odnosu na drugplasirani Real Madrid. Sa druge strane, Kadiz je na poziciji 17 i čeka ga grčevita borba za opstanak.

Barselona je utakmicu rešila za tri minuta pri kraju prvog poluvremena.

Prvo je Serhi Roberto u 43. minutu bio precizan nakon odbitka, da bi u prvom minutu nadoknade svoje ime među strelce upisao i Robert Levandovski preciznim udarcem.

Za poljskog napadača je to bio 15 gol u debitantskoj sezoni u španskom prvenstvu i najbolji je strelac istog. Pored toga ima i pet asistencija. Za poslednji gol u dresu katalonskog kluba mu je asistirao Roberto i to je prvi put u karijeri iskusnog Španca da je na istoj utakmici i postigao i asistirao za gol.

Barselonu u četvrtak očekuje duel na Old Trafordu protiv Mančester junajteda u revanš meču nok-aut faze Lige Evrope. Na Kamp Nou rezultat je bio 2:2.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading