KADA ČUJETE GDE JE OVA DEVOJKA ZAGLAVILA IGRAČKU ZA INTIMNE ODNOSE ŠOKIRAĆETE SE: Da li je ovo moguće? Lekari se umalo nisu onesvestili!

Autor:

Lifestyle

04.03.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko sati pokušavala je da ga ukloni sama.

KADA ČUJETE GDE JE OVA DEVOJKA ZAGLAVILA IGRAČKU ZA INTIMNE ODNOSE ŠOKIRAĆETE SE: Da li je ovo moguće? Lekari se umalo nisu onesvestili!

Foto: Unsplash/ Eryk Piotr Munk

Žena (29) iz Izraela stavila je igračku za seks na pogrešno mesto. Ona je otišla u hitnu pomoć nakon što je osetila bol pri mokrenju i bolove u stomaku. Posle toga, priznala je lekarima šta je uradila.

Ona je slučajno stavila kristalni dildo u mokraćnu cev, umesto u vaginu radi "seksualnog zadovoljstva". Zatim je narednih nekoliko sati pokušala sama da ukloni predmet, ali nije uspela, prenosi "Mejl". Lekari koji su vadili predmet veruju da je dužine oko 10 centimetara i 2, 5 centimetara širine. Uradili su joj ultrazvuk i rendgen nakon čega su videli da je dildo horizontalno zapeo u bešici.

Foto: Izvor: Unsplash/ Akram Huseyn

Doktori operišu u sali

Zatim je dobila antibiotike putem infuzije pre nego što su joj uradili cistoskopiju, tokom koje su joj u uretru (cev koja prenosi urin) stavili dugačku tanku cev s kamerom na kraju. Lekari su ženu stavili pod opštu anesteziju kako bi hvatačem izvukli dildo kroz uretru.

Operacija je dobro prošla i lekari su je istog dana pustili kući, odnosno kada su se uverili da nema problema sa mokrenjem. I to nije jedini slučaj.

Jedan dečak (15) je pokušao da izmeri unutrašnjost svojih genitalija USB kablom, koji se nakon toga zamrsio. Video je krv u urinu zbog čega je morao da kaže majci šta je uradio. Odmah su ga lekari operisali, a u kartonu dečaka pisalo je da nema nikakve mentalne poremećaje zbog čega bi uradio tako nešto, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading