ODMOR U HRVATSKOJ JE KOŠTAO KOSE: Osam sati su joj pomagali, kada je izašla iz vode HOROR!

Autor:

Lifestyle

21.02.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmor je "koštao" glave.

ODMOR U HRVATSKOJ JE KOŠTAO KOSE: Osam sati su joj pomagali, kada je izašla iz vode HOROR!

Foto: Instagram/ julia.fhst

Devojka koja se predstavlja kao Julija na TikTok - u podelila je svoje iskustvo sa putovanja u Hrvatskoj. I pored uživanja na istom, odatle nosi i ne tako lepe uspomene. Osim što je bila u Hrvatskoj, jedan deo odmora provela je i na jezeru u Nemačkoj. Svakako, osim lepih uspomena nosi i traumatične, a to je zato što je doslovno ostala bez kose ili bar ekstenzija.

Foto: Instagram/ julia.fhst

Julija na odmoru

Julija je podelila video kako je izgledala njena kosa pre i posle odmora. Naime, imala je dugu, ravnu i blajhanu plavu kosu, ali i ekstenzije. Kada je ronila kosu je stavljala u kiku kako bi joj bilo lakše, odnosno kako se ne bi zamrsila. Nakon svih preduzetih koraka, podelila je traumatične slike kose nakon izlaska iz vode. Kosa joj se toliko umrsila da tri osobe nisu mogle da je razmrse, a to je trajalo punih osam sati. Naravno, od njene kose nije ostalo ništa, već je sve ekstenzije morala da skine.

@julia.fhst Die Extensions mussten am Ende zum Teil rausgeschnitten werden 🫠 #fy #fyp #viral #foryou #foryoupage #hairfail #extensions #extensionsfail ♬ Oh No - Kreepa

Sada ponovo ima prirodnu i tanku kosu. Ispod videa gde je pokazala kako joj izgleda kosa bez ekstenzija i druge devojke podelile su svoje iskustvo sa istim.

- Radim nadogradnju kose 15 godina. Moji klijenti odlaze na odmor sa ekstenzijama i nikada se nisu vratili ovakvi - napisala je jedna frizerka ispod videa.

- Bila je to sintetička kosa sigurno, zašto platiti toliko za ekstenzije, a ne dobiješ prirodnu kosu - protumačila je druga.

- Nije sve prirodna kosa. Imala sam ovo jednom. Frizerka je kasnije rekla da to nije prava kosa - deli iskustvo devojka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading