OVAKO IZGLEDA VENČANICA OD 3, 5 MILIONA DOLARA! Za ovu zvezdu to je prava sitnica - Dala JEDAN ODSTO ukupnog bogatstva za haljinu!

Autor: N.J.

Lifestyle

16.02.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate li ko je nosio najskuplju venčanicu na svetu?

OVAKO IZGLEDA VENČANICA OD 3, 5 MILIONA DOLARA! Za ovu zvezdu to je prava sitnica - Dala JEDAN ODSTO ukupnog bogatstva za haljinu!

Foto: Unsplash/ Nathan Dumlao

Često je da se velike zvezde takmiče oko toga ko će imati bolju i skuplju venčanicu, pa nekada na svadbi menjaju i po dve, tri. Iako biste možda pomislili da je najskuplju venčanicu imala članica Kraljevske porodice, to nije odgovor. Saznajte kakva je bila najlepša venčanica, kao i ko je ponosno poneo ovu lepotu od kreacije. Dok neki biraju haljine koji se graniče sa kičom, drugima je glavni kriterijum cena.

Možda mislite da je najskuplju venčanica imala starleta Kim Kardašijan, ili članica Kraljevske porodice poput Megan Markl ili Kejt Midlton, niste u pravu! Najskuplju venčanicu nosila je najbolja sportistkinja svih vremena teniserka Serena Vilijams! Ovu raskošnu haljinu je dizajnirala Sara Barton za modnu kuću Aleksandra Mekvina.

Foto: Tanjug/AP

Serena meč

Serena Vilijams čije se bogatstvo procenjuje na 260 miliona dolara, nije žalila para kada se 2017. godine udala za osnivača društvene mreže reddit  - Aleksisa Ohanijana. Pa tako je bez mnogo razmišljanja odvojila otprilike 1 odsto svog ukupnog bogatstva za venčanu haljinu. 

Model je klasičan, ima dug veo, jednostavan je, ali prelep. Smatra se da je ovo najskuplja venčanica ikada viđena. Da li je do venčanice ili pak nje, onda je oduševila javnost širom sveta. Činjenica je da je tenserka raspametila svet modnim odabirom koji je upotpunio njen najlepši dan u životu, piše "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading