OVA MANEKENKA NEMA OBE RUKE I JEDNU NOGU, ALI VAŽI ZA JEDNU OD NAJVRELIJIH: Svi se otimaju oko nje, ali CILJ joj je jasan!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.01.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šestoj godini amputirali su joj udove zbog incidenta sa električnom žicom.

OVA MANEKENKA NEMA OBE RUKE I JEDNU NOGU, ALI VAŽI ZA JEDNU OD NAJVRELIJIH: Svi se otimaju oko nje, ali CILJ joj je jasan!

Foto: Instagram/ vicco_salcedo

Model Viktorija Salcedo (26) imala je nesreću u detinjstvu, odnosno kada je napunila samo šest godina, zbog čega su joj amputirani udovi. Izgubila je obe ruke i jednu nogu, ali je ogromna inspiracija drugima. Ipak, ona ne dopušta da je nesreća sputava i nastavlja ka svom cilju.

Više puta, Viktorija je istakla da nije ni pomislila da će nekada biti influenserka, ali sada ima više od 170.000 pratilaca na Instagramu koji svakodnevno prate njen uspeh. Ubrzo postala je tražena u modnoj industriji.

- Nikad nisam mislila da ću biti uticajna osoba - istakla je ona.

Objasnila je da voli kada komunicira sa ljudima, kao i da joj prija kada joj pišu ili je pitaju nešto.

Foto: Instagram/ vicco_salcedo

Model Viktorija Salcedo model bez obe ruke

- Ali volim da delim svoj život sa drugima. Volim da mi ljudi pišu i postavljaju mi pitanja, da znaju da mogu da računaju na mene - istakla je.

Prelepa brineta pomogla je da se redefinišu ideje o lepoti, pa se takmičila i na izboru za Mis Ekvadora 2021. godine.

- Nisam otišala tamo da me prihvate. Otišla sam tamo da predstavljam svoju zemlju, sebe kao ženu,  kao duševno biće, kao još jedan oblik lepote - komentarisala je.

Inače, tokom godina ona je uglavnom koristila desnu nogu za obavljanje svih poslova, kao što je jelo, frizura ili šminkanje. Međutim, ubrzo se navikla i na vežbanje, pa je počela da se posvećuje teretani, najviše kada joj je stavljena proteza i na drugu nogu.

- Koristim ono što sam proživela, što sam naučila i to delim. Za mene je inspirisanje drugih prilika da promenim mišljenje ljudi. To je takođe, prilika da podelim deo sebe sa drugima - završila je ona za "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading