IMA NAJVEĆE USNE NA SVETU I NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI: Nikada nije imala granicu - evo kako je izgledala pre intervencije! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

21.01.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova manekenka ima najveće usne i nije joj dosta!

IMA NAJVEĆE USNE NA SVETU I NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI: Nikada nije imala granicu - evo kako je izgledala pre intervencije! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/sofia.lipsx

Manekenka iz Velike Britanije, Sofia,  ima najveće usne i želi i veće od toga, ali joj je takva operacija zabranjena. Ujedno ona je poznata i na platformi Onlifans, ali i na Instagramu. Tu je prati 11. 000 ljudi. Mnogi njeni obožavaoci iskazali su zabrinutost zbog veličine njenih usana i naglašenih crta lica, ali to nju ništa ne sprečava da traži i želi više.

Sofia dopunjuje usne na svaka dva meseca. I uprkos tome potrošila je 200. 000 funti na razne zahvate - uključujući dva brazilska podizanja zadnjice (BBL) i operacije grudi. Oni je istakla da nije spremna da prestane sa operacijama u skorije vreme, prenosi "Dejli star". Evo kako je ona izgledala sa manje korekcija na licu i dok je bila plava:

- Volim što mogu promeniti sve što mi se ne sviđa na sebi. Oduvek sam želela prevelike grudi i ogromnu zadnjicu uz to. Imati najveće usne u Velikoj Britaniji samo je titula koja mi je data, ali volim što ih imam – i sada želim najveće usne na svetu. Prestala sam da brojim posle mnogo godina (to koliko filera imam) zbog svog ekstremnog izgleda, ali uvek se vraćam na redovna punjenja - objašnjava ona.

Takođe, ona je odlučila da uradi implante u grudima, ali baš kao i za usne, smatra da joj ni grudi nisu dovoljno velike.

- Hirurg mi je rekao da radim previše, pa ću morati da pričekam do sledeće godine. Takođe,  rečeno mi je da nemam dovoljno masnoće da bih se ovome podvrgla sada, tako da moram pričekati pet meseci i videti kako će biti. U međuvremenu moraću da potražim drugog hirurga. Pokušavam da se prejedem kad god mogu - ali teško mi je da dopustim sebi da se ugojim - kaže ona.

Rekla je da će se možda jednog dana vratiti prirodnom izgledu - ali za sada voli što je ovakva.

- Možda ću se jednog dana probuditi i odlučiti da više ne želim veštački izgled – ali za sada mi se sviđa - objasnila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading