VLASNICA NAJDEBLJE INTIMNE REGIJE I GRUDI NA SVETU SADA IMA PROBLEM: Pogledajte spisak svih operacija koje je uradila, zbog jedne umalo UMRLA

Autor:

Lifestyle

13.01.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je malo bolje pogledate, neće vam biti dobro!

VLASNICA NAJDEBLJE INTIMNE REGIJE I GRUDI NA SVETU SADA IMA PROBLEM: Pogledajte spisak svih operacija koje je uradila, zbog jedne umalo UMRLA

Foto: Printscreen/ Instagram/ 1800leavemaryalone

Onlifans model Marija Magdalena (30), koja je poznata po tome što ima “najdeblju vaginu na svetu“, često se oglašava na svojoj stranici, ovoga puta zbog lažnog naloga koji je neko napravio. Nju na Instagramu prati 160. 000 ljudi. Napisala je:

- Molim vas, ako nameravate da pravite stranice za obožavatelje, molim vas da upišete moj pravi nalog u opis profila - ona je objasnila zbog čega to traži:

- Bilo je mnogo situacija kada su se fan stranice pretvarale da sam ja, pa su tražile novac od ljudi. Zato je teško da znam koja stranica ima dobre namere - rekla je.

Osim što je poznata po tome da ima "najdeblju vaginu na svetu", podvrgla se i drugim operacijama kako bi imala "Barbi nos", mačkaste oči, tri brazilske podizanje zadnjice, uklanjanje masnoće iz obraza, filere u kukovima i navlake za zube, a naravno nekoliko puta punila je usne.

Foto: Printscreen/ Instagram/ 1800leavemaryalone

Marija Magdalena nakon svih operacija

Njena trasnformacija koštala je oko 73. 000 funti, a neke su je umalo koštale i života.

Otkrila je da je "skoro umrla" tokom svoje poznate operacije vagine, pri kojoj se salo prenelo s drugih delova tela i ubrizgalo u njenu vaginu.

Zahvat je imao mnogo komplikacija, gde je jedna strana njene vagine nastavila da raste, što je dovelo do velikog bola. Marija je morala da dobije dve transfuzije krvi, a zatim je pretrpela alergijsku reakciju tokom transfuzije, koja ju je takođe zamalo ubila.

 

 

Uprkos tome, nije odustala od novih estetskih zahvata u budućnosti, te želi da još uvek nosi titulu “najvećih grudi na svetu“, prenosi “Dejli star“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading