HTELA DA SKOČI U REKU ZA OCEM: Novopazarci pogođeni smrću komšije kog je odnela nabujala Trnavica

Autor:

Hronika

21.01.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voda je bila toliko jaka da je povukla komšiju, moj zet je tada skočio za njim kako bi ga spasio, navodi šurak utopljenog Pazarca.

HTELA DA SKOČI U REKU ZA OCEM: Novopazarci pogođeni smrću komšije kog je odnela nabujala Trnavica

Foto: Tanjug/M. Niciforovic

Safet Zekić (56), skočio je u reku da pomogne komšiji (70), a onda ih je obojicu odnela nabujala Trnavica.

- Voda je bila toliko jaka da je povukla komšiju, moj zet je tada skočio za njim kako bi ga spasio. U tom trenutku voda ga je potopila. Moj sestrić je sve to video i trčao je do jednog drvenog mostića kako bi pokušao da spasi oca. Nažalost, nije uspeo a zatim je i on sam upao u reku. Sestrić je uspeo da se zadrži za grane, a zatim je u pomoć stigao i komšija koji je uspeo da ga zadrži. Samo pukom srećom je spasen. U jednom danu mogao sam da izgubim i zeta i sestrića - objašnjava Rešad Hajrović Safetov šurak za Blic.

Napomenuo je i da su Safetova deca sada siročići.

- Ima troje dece. Njegov najstariji sin ima 32 godine, a najmlađa ćerka ima samo 17 godina. Nemaju deca ni oca, a ni majku jer mi je i sestra umrla pre 10 godina od karcinoma. Njihovoj najmlađoj ćerki je nateže, pod terapijom je a juče je htela da skoči u reku da pronađe oca - navodi Hajrović.

Kako je dalje objasnio, Safet i njegov komšija pokušavali da sačuvaju radionicu i kuću, ali nisu imali džakove već su stavljali daske i najlone.

Sprečavajući da se voda izlije na kuće u njihovom nselju udavili su se u nabujaloj reci, a samo pukom srećom spasen je Safetov sin.

Hajrović kaže i da za svog zeta ima samo lepe reči.

- On je bio radnik, dobar, vredan.. Duša od čoveka. Obožavao je svoju decu - dodaje on za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading